-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay canım gözlerim doldu okurken
ne güsel ya kavuştunuz artıkopuyorumnanaktan
allah başka ayrılık göstermesin

darısı başıma inş:Saruboceq:

çilek'cimm canım gözün aydın canım.. allah bi daha ayırmasın tatlım

ay kızlar bi koşuşturmaca yaşadım ki sormayın kayınvalidem geldi de bi yandan da cem'in yorgunluk stresi ile uğraşıorum off bittim bugün ya.. akşam olsa da eve gitsem :)

gel canm benmm dolapta iyice buzz gibi olmştr yaz geldi artk sıcak çorba yapmam ben :)))

ohhh ne güzel vallla.. serin serin... :))
ayy anacım dün akşam anam gil geldi bana... salatalık getirmişler ama tazecik olanı.. kokulu kokulu.... abartısızz4-5 tane yedim yaaa... çok severim ben öyle taze salatalığı:)))

benim annemde yapar soğuk çorba ama ben pek sevmem :))))
ama eline sağlık şekerim

saol cnmm

:)))
bişi kalmadı canm benm gidersin bi saate evee

ayy gülsünn öyle bi söyledin ki burnuma salatalık kokusu geldi kıss

heee.... öyle diyon yani... ee gün gelir oda olur bee:)))
yaa ben böyle herkese takılıyorum birde benim başıma gelirmiş...akannehirakannehir

olur mu olur canmm
benm bebeğim bilir ne zaman geleceğini ne zaman gelirse
sevinçle karşılarız :)))
ayy siz daha çok yenisiniz canm biraz gelmesin :))))

:ecrin_bebek:

canmm
nasıl oldn bakaym seenn

off off
ben çalışıyorummohaoldumsmile

patronuma en içten .........dileklerimi yollayacam yarn lülülülülülükötükedihüso

yolla yolla :)) iyiim kuzum daha iyiyimm :)) yarın taşınıcak bizim ofis yine aynı yer ama b blokta biryere perşembe yeni yere gelirim artık :))

bana tatil :lepi:
akşama kadar yatıcam
2haftadır canım çıktı badana boya temizlik poff -tatlicadiarzu-
yat canım dinlen, aman bizimde bitti badana temizlik işleri annemle canımız çıktı ama mis oldu heryer :))

Çilek Allah ömür boyu 1 sn bile ayırmasın üzmesin sizi..
Ben çalışıyorum yarın malesef..
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…