-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adaer kuzum Resimleri de yok mu bunların.
Bende aklımda kalacaklarnı word dosyasına atıyorum ama görmem lazım nasıl yapılıyor diye.

adacım ya valla size allah kolaylık versin
ben ne yapıcam die kara kara düşünüyorum
çünkü yemek yapmak hiç bana göre bi iş değil :roflol:

Hamburger Pizza tarifi

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

malzemeler :

* 3 hamburger ekmeği

Sosu için:

* 2 domates
* 1 tatlı k. salça
* 2 Çorba k. zeytinyağı
* 1 tutam kekik

Üzeri için:

* 100 gr kaşar peyniri
* 6 siyah zeytin
* 3 yumurrta

Hazırlanışı :

Hamburger ekmeklerini ortadan ikiye kesin. Her parçanın üzerine zeytinyağı ve kekikle karıştırılmış salçadan sürün. Kaşar peyniri parçaları ve bir parça domates yerleştirin. Kırmızı biberden halkalar kesin. Bu halkanın ortasına yumurrta sarısını çırpıp kaşııkla doldurun. Zeytinle süsleyip fırında pişirin. çok pratik bu pizza

tüh nasıl gidio evlilik peki kızlar ben düğünde taçmı takiyim çiçek mi herkes çiçek dio siz ne önerirsiniz??

yemek tarifleri havada uçuşmuş bugün, bu da benden olsun :) bu akşam benim menümde bu yemek varrr :)

PATATES PÜRESı
Malzemeler
5 adet orta boy haşlanmış patates / 2 yemek kaşığı tere yağı /1 su bardağı kaşar rendesi/Tuz ve pul biber
Yapılışı
Patatesleri güzelce yıkayalım, haşlayalım ve kabuklarını soyduktan sonra rendeleyelim.Sıcağı çıkmadan tereyağınıda ekleyip içinde eriyene kadar karıştıralım.Kaşar rendesinin yarısını bu karışıma ekleyip orta boyutta bir fırın kabına dökelim.Düzleyip üzerine kalan kaşar rendesinide ekleyip süsledikten sonra 200 derecedeki fırına verelim.Üzeri kızarmaya yakın pul biber serpelim.Piştikten sonra kare dilimlere kesip servise sunalım.

SALÇALI SOSıS
Malzemeler
10 adet sosis /1 çorba kaşığı sıvı yağ /1 çorba kaşığı salça / 1 su bardağı su
Yapılışı
Sosisleri yuvarlak şekilde doğrayalım.1çorba kaşığı sıvıyağda kızartalım.Salçasın ekleyip karıştıralım.Suyunuda ekleyip çekene kadar pişirelim.Patates püresi eşliğinde servise sunalım

gizem salçalara az miktarda kekik kat birazda kırmızı pul biber
içine de küçük küçük yeşil biber doğra
süper oluo:))

gizem salçalara az miktarda kekik kat birazda kırmızı pul biber
içine de küçük küçük yeşil biber doğra
süper oluo:))

:) kekik pul biber falan ben onları püreye kattım canım opuyorumnanaktan patateste çok seviyorum baharatı cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…