-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ana kııııııııız bu elbisenin moru var bende çok guzel bebek saçlar maşa doğru secim makyajını ne renk düşünüon ama bana kalırsa kaynak yaptırmada postiş al kaynak yaptıran çoğu kişi pişman saç derisini bile tahriş edebilio kendi saçını bile dökebilio

ay ne bilim yaaaa offff kararsız kaldım kızlar yaaaa kuaför bişiy olmaz diyo kullananlarda çok memnun bilmiyomki makyajım beyaz yada gri far olur

ay ne bilim yaaaa offff kararsız kaldım kızlar yaaaa kuaför bişiy olmaz diyo kullananlarda çok memnun bilmiyomki makyajım beyaz yada gri far olur

Benim dayımın eşide bayan kuaförü bende bi ara çok istedim çıtçıtları keratine dönüştürmeyi ama hem o yapmadı hemde kuaföre gelenleri görünce vazgeçtim alsanaalsanasmile

ay ne bilim bak şimdi ya napıcam benpeki offfff....kızlar bu arada hepiniz labüme gelin makyaj tarzımı görün resim koydum iki tane daha

450 tl yapıyolarmış

kuzum bence de hem masraflı hem de bakımı çok zor. benim kuaförüm aynı zamanda yakın arkadaşım.. para kazanmak istediğimde birilerine kaynak yapmaya ikna ediorum der hep.. bence çıtçıt kullan hem daha hoş hem de saçına zarar gelmez canım
valla makyaj tarzın pek güzel canım çoook başarılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…