-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya benimde görümcenin düğünü var elbise aldım bi bakın dicem ama bende yoksunuz albümde

bugun bu saatte evimde olacaktım kuzenim ameliyat oldu doktorlar açarken apandistini patlatmışlar 13 yasında çocuk daha 3 gun hastanede yatacak zehirleme yapabilir demişler 1 gece annesi kaldı tansiyondan oda hasta oldu odada hep kadın var diye babasının kalmasına izin vermediler ben kaldım dun gece yanında yatak yok sandalyede oturdum sabah kadar sabah 7 de bi geldim yattım 2 de kalktım bu halde yolada cıkamam basım çatlıyor cuma gelcm evime artıkım

saçlarımada kaynak yaptırıcam ay sonu iri dalga şeklinde maşa yaptırıcam:)

geçmiş olsun canım yaaa

hayır oturduğum yerden aldım mağazadan 40 tl aldım çantayıda bakırköy pazarından 10 tl aldım beyazınıda almıştım çantanın

Çok iyi ama benzer modelini gördüm mangoda sanırım yalnış hatırlamıyorsam.
seninle yakınız çok olmasa bile en azından istanbuldasın :)

kızlar sizide kabul ettim ama daha saçlarım yapılıcak kaynak yaptırıcam makyaj falan siz sadece elbiseye bakin tipime bakmayın ogün çok yorgundum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…