-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nasıl becericem peki:))))))))

zuzu'cumm ben dediğim gibi 1997 yılından beri bu hastalıkla yaşamaya alıştım. ilk iki sene insülin bile kullandım.. daha sonra herşeyin insanın beyninde bitirdiğine karar verdim. bu hastalıkla yaşamanın güzel taraflarını buldum.. mesela sen de bunları denemeye çalış derim. işindeki stresi de sadece işinde bırkarak daha güzel bi hayat yaşayabilirsin.. mesela ben son 3 senedir her sabah yataktan kalkarken bugün mükemmel bir gün ve ben bu mükemmel güne başladığım için çok şanslıyım diyorum kendime.. düşünsene şu anda bir yerlerde bugünü yaşayamayan insanlar var :gitme:

bu arada düğün günü belinize kırmızı kurdele takacak mısınız ya da taktınız mı????

bizde adettir takılır canım
ama nikahta çıkarırım sanırım

yapmıştım bunu 21 çıkmıştı

hadi ya peki troid bezleri azmı çalışıyodu çokmu biliyormusun canım

canım çok da korkma
benim annem de vardı aha da biz dünyadayız ve Allaha şükür bizlerde sorun yok
annem aldırdı 10 sene evvel
aldırınca ömür bou ilaç içiosun
teyzemde de var onunda 4 çocuğu var
korkma yani

yoo garip yada komik dğeil
eğer ben düğün yapsaydım tutacağm yerde bu vardı
bi stand gbi bişi yapmışalrdı tüylü müylü bi defter vardı
gelen yazsın diye
içnden geliosa sen de yap

bende denicem canım ya sanada çok geçmiş olsun canım yaaaaaa((((((

bende denicem canım ya sanada çok geçmiş olsun canım yaaaaaa((((((

sağol canımm...düşün bi de ben o zamanlar ne kadar küçükmüşüm 14 yaşındayken ama şimdi çok mutluyum... çünkü hiç şeker kullanmıyorum arada yediğim çikolatalar hariç o yüzden çok dengeli besleniyorum ve hiiç kilo almıyorum

valla bitsin bu speedy ikide birde aklıma getiriyo yahu unutmuştum ne güzel:)))))))))))))

oofffff evet ya... aslında hem bitsin istiyorum hem bitmesin.. bugün biterse yarın olur hemencecik ve aşkım 4 gün uzak olur bana

gelir yine aşkın beee aaaa bırak gitsin ne güzel özlersin ve bu arada ders çalışırsn :asigim:

valla bitsin bu speedy ikide birde aklıma getiriyo yahu unutmuştum ne güzel:)))))))))))))

Vallahi getiririm bu arada kızlar nişanda taç mı taksm diyorum.

gelir yine aşkın beee aaaa bırak gitsin ne güzel özlersin ve bu arada ders çalışırsn :asigim:

Vallahi getiririm bu arada kızlar nişanda taç mı taksm diyorum.

valla doğru diyosun ee hani çiçek takıyordun saçına ne oldu kararın değişmiş kuzucumm bak şu model nasıl?

bi de bu

CANIM BU modeli benim arkadaşım düğününde yapıcak bide benim kıyafetime uymaz böylke işi.. Benim çiçeğim orkide parlıement mavisi taşlı

anladım canım.. bence ilk fikrinden hiiç vazgeçme derim

bu arada nette gezinirken buldum gelinliğim buna benziyor

Benim Nişanlığım bu canım ama bunun üzerinde değişiklik oldu altı daha yopun katlı olcak.
sağ yanda taşı olacak şekilde aldım öyle resmi yoık...
ALINTI YAPMAYIN KALDIRICAMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…