- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.121
canımm çok sağol.. umarım olmaz..
modern polliannalar olucaz bundan sonra.. kötüyü düşünmek yoook :)
nasıl becericem peki:))))))))
bu arada düğün günü belinize kırmızı kurdele takacak mısınız ya da taktınız mı????
bu arada çok enteresan bişey buldum kızlar bende tuttu bakalım sizde de sonuç doğru çıkıyor mu?
İşte evlenmek için en doğru yaşı bulma formülü:
■ 1. Evlenmek istediğiniz en geç yaşı yazın ve bunu "n" harfiyle adlandırın.
Örneğin, 39. n=39
■ 2. İlk kez bir partneriniz için "Bu kişiyle evlenirim'' dediğiniz yaşı yazın ve bunu "p" harfiyle adlandırın.
Örneğin, 20. p=20
■ 3. Şimdi n'den p'yi çıkartın ve sonucu 0.368 ile çarpın.
(39-20) x 0.368 Sonuç: 6.992
■ 4. Elde ettiğiniz sayıyı, p'ye ekleyin.
20 + 6.992 Sonuç: 27.
ALINTIDIR
:uhm:
hadi ya peki troid bezleri azmı çalışıyodu çokmu biliyormusun canım
kızlar bu arda size bi sorayım istedim. hani böleanı defterleri yapılıyor ya.. ben de düğünümüzün yapılacağı yere bir anı defteri koymayı planlıyorum. daha sonrasında da evimize gelen konuklarımıza yazılar yazdıracağım ve allah kısmet ederse bebeğimizi beklediğimiz zaman yakınlarımıza birşeyler yazdıracağım ve hastane odasına falan da koymayı planladığım bi defter yapacağım.. sizce çok mu komik olur? yoksa güzel bir hatıra olarak kalır mı?bilmiyorumkismile
zuzu'cumm ben dediğim gibi 1997 yılından beri bu hastalıkla yaşamaya alıştım. ilk iki sene insülin bile kullandım.. daha sonra herşeyin insanın beyninde bitirdiğine karar verdim. bu hastalıkla yaşamanın güzel taraflarını buldum.. mesela sen de bunları denemeye çalış derim. işindeki stresi de sadece işinde bırkarak daha güzel bi hayat yaşayabilirsin.. mesela ben son 3 senedir her sabah yataktan kalkarken bugün mükemmel bir gün ve ben bu mükemmel güne başladığım için çok şanslıyım diyorum kendime.. düşünsene şu anda bir yerlerde bugünü yaşayamayan insanlar var :gitme:
bende denicem canım ya sanada çok geçmiş olsun canım yaaaaaa((((((
ama zor oluyo yinede kontrollü olmak dimi
gün ne zaman bitecek?
oofffff evet ya... aslında hem bitsin istiyorum hem bitmesin.. bugün biterse yarın olur hemencecik ve aşkım 4 gün uzak olur bana
valla bitsin bu speedy ikide birde aklıma getiriyo yahu unutmuştum ne güzel:)))))))))))))
bence tacın yerine çiçek gibi şeyler tak
gelir yine aşkın beee aaaa bırak gitsin ne güzel özlersin ve bu arada ders çalışırsn :asigim:
Vallahi getiririm bu arada kızlar nişanda taç mı taksm diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?