-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla kuzucum biz öle bohça falan yapmadık.. kayınvalidem bana dedi makyaj malzemesi falan alayım diye.. hiç gerek yok demiştim. gereksiz bi sürü masraf olmasın diye. bana beni istemeye gelecekleri gün giyeceğim kıyafeti, ayakkabı iç çamaşırı aldılar ben de cem'e gömlek ve diğerlerini aldım annem de o kazağı aldı işte..

BURASI İSTANBUL gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
çok tuttu derken istanbula göre kıyasla canım benim zemuszemus
Burada 800 YTL salon var ama saloın demeğe 1000 şahit ister. olumunekankayizsmile
Bide 300 YTL Bohça içindekilerin çoğunu önceden aldık diyorsun ozaman normal.
Bizim sandıklar pijama takımları 2 şer adet hepsinden öyle tuttu.
Bunun içinde alyans dahil tabi yerimsenibenyerimseniben

nisancımm hep sorucam unutuyorum.. hem hemşeriyiz hem de senin nerde oldğunu bilmiyorum izmir de? bilmiyorumkismile

benim salon 800
nişanlımın alyansı 500
takım elbisesi 400
bohcalar 1000
saat 350
daha hatırlamadığm şeylerde olabilir kızlar ama bu işler çok masraflı çookkk

bizim alyanslarımızı cem aldı ikisini de :) ama ben acayip azarlık ettim :) 2 alyansı 680 TL ye aldık :) nişanda giydiğim kıyafeti de 69,00TL ye almışlardı zemuszemus

benim salon 800
nişanlımın alyansı 500
takım elbisesi 400
bohcalar 1000
saat 350
daha hatırlamadığm şeylerde olabilir kızlar ama bu işler çok masraflı çookkk

Eksiksiz ve aklının kalmamasını istiyorsan evet öyle gerçekten.
Bizim saat 250 YTL idi oda indirim yaptırdık bi akrabamıza cokacimcoook

bizim alyanslarımızı cem aldı ikisini de :) ama ben acayip azarlık ettim :) 2 alyansı 680 TL ye aldık :) nişanda giydiğim kıyafeti de 69,00TL ye almışlardı zemuszemus

anladım canım olsun bi şekilde alınıyor nasılsa içine sinmes önemli olan opuyorumnanaktan hepsi de gayet güzel ve şıktı alkisalkisalkis

kızlar ada yok... umarım kötü birşey olmamıştır...

know döndümü acaba yaaaa???

evet canım ada yok.. ama belki hastaneye falan gitmiştir.. bi kaç günüdür hep hastalıklarla falan uğraşıyro kızcağız.. evliliğinin de tadını çıkaramadı kuzucuk

you'dan da haberi olan var mı gerçekten naptı ki acaba???

evet cnm istanbul cidden çok pahalı
bizim buranın en pahalı düğün yeri 2500
buda yaz fiyatı yani
yemek vs hepsi dahil

sizleri gördükçe kndmi çok şanslı hissediyorumboshayallersmile

nisancımm hep sorucam unutuyorum.. hem hemşeriyiz hem de senin nerde oldğunu bilmiyorum izmir de? bilmiyorumkismile

burda sölemiyim cnm
özelden yazayım :kedi:

ufff çok acıktım ama ne yesem bilemedim.. canım da bişey yemek istemio... off ya kızlar size de olur mu böle durup dururken içinizin sıkılması paradoksu

ufff çok acıktım ama ne yesem bilemedim.. canım da bişey yemek istemio... off ya kızlar size de olur mu böle durup dururken içinizin sıkılması paradoksu

canım valla bende çok acıktım.. ama canımın ne istediğinide bilmiyorum... bu yüzden hala yiyemedim..
bende çok olur can sıkıntısı... nedensiz yere.... ama kötü düşünmee...

canım valla bende çok acıktım.. ama canımın ne istediğinide bilmiyorum... bu yüzden hala yiyemedim..
bende çok olur can sıkıntısı... nedensiz yere.... ama kötü düşünmee...

ayy buldum sonunda ne yiyeceğimi pizza yemeğe karar verdim

bu arada bi de kızlar dün annemleryazlıktan gelirken orda anneanneciğimin bizlere hazırladığı ve sakladığı çeyizlerimi getirmiş. canım anneannem neler yapmış.. bi sürü havlu (nerdeyse bi hamam açmaya yetecek kadar sırnaşık şey çelik tencereler almış o zamanalrdan.. canım benim rahmetli oldu ama bu yaptıkları evimdeki en değerli şeyler olucak

hmm.. afiyet olsun..

evt insanın evindeki en değerli şeyler oluyor bunlar... benim ve eşiminde var öyle hatıraları..genelde tabak, tencere ve çatak-kaşık takımı.. ve her kullanışımda da yad ederim onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…