-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

undo gitti lepi geldi:lepi:

ya bu istanbulun hiç biyeri birbini tutmuo avrupra yakasaında yağmur şakır şakır yağdı anadolu yakası bi damla ıslanmamaıştı
boğazdan itibaren değişim yaşanıo:d

evet cnm görüşemedik babam rahatsızlandı cnm bi süre hastanedeydim çokşükür biraz iyi şimdi tam düğün kararı almıştık salon bakıoduk rahatsızlık oldu cnm isteme formaliteden temmuzda olcak tatlım dün mutfağımızı aldık banyoya dolap ayna klozet falan aldık yetişirsek cnm temmuz sonu ağustos başı sanırım düğünü yapıcaz
sende ne var ne yokcnm

ooo baya hızlısınız canım
hayırlısı olsun
bende aynen devam takvimimde gördüğün üzre 5ay 4 haftamız kaldı kavuşmaya
askerlik bitincede inş bizde bi düğün günü belirleriz

ayrıca çok gemiş olsun cnm

saol cnm bnm
kıslar valla öle oldu o taraf ille düğün yapalım dioz baba hala yatıo bu saatten sona nasıl salon bulcaz açıkçası hiç bilmiorum kızlar

evet gizemcim aynen öle resmen babam ölümden döndüyani acildeyken helalleşti benle falan ayyyyy allahım kimslere göstermesin dayanması inan ki çok zor

slmlar kıslarr
geçmişi okumadm bu sayfayı gördüm deryacığım baban rahatsız sanırım çok geçmiş olsun
bizde dün gece telaşlandık
ailecek tv izlerken babam fenalaştı
abim apar topar hastaneye götürdü. hastaneye gitmek içinde epeyce bir yolumuz var.
neyse önemli bişiyi yokmuş ama çok korktum elim ayağım titredi resmen
bugünde annemle dışarı çıktık
yeni çeyizler aldım

Son düzenleme:
evet gizemcim aynen öle resmen babam ölümden döndüyani acildeyken helalleşti benle falan ayyyyy allahım kimslere göstermesin dayanması inan ki çok zor

kızlar ikinize geçmiş olsun... Allah babacıklarınızı anneciklerinizi size bağışlasın:Saruboceq:

kızlar kimse yokmuuu :)) ayy 2 gündür giremedim foruma dün tatildi malum, işyerinden de bugün giremedim ofisi taşıdık internet de bugün bağlanmadı tabii :)) bakayım dedim şimdi ne var ne yok ama kimse yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…