-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu koltuk takımı sizce nasıl???

Eklentiler

• $dolce vita - doğtaş.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
kızlar çoook mutluyum aşkımla konuştum.. kıbrısta olduğundan şimdi tel ile çok konuşamıoruz bana süpriz yaptı msn'i açtı hem konuştum hem de gördüm :asigim:

Bu modeli yaptırıcam sağ omzuma yanlarına da daha küçük 2*3 tane yıldız olacak...

canım çok güzel bi model daha önce de yüklemiştin çok beğendim bunu yıldız fikri de çok güzel bi de bence yıldızların arasına ufak isimlerinizin baş harflerini de karıştırt

ooo keyfine diycek yoktur şimdi senin:))
kesinlikle gulsun'cumm :) bi de kayınvalidemi de çatlattım ya orta yerinden lülülülülülü onu aramıyo beni arıo ehu

Evet isimde olabilir ama yıldızlar epey küçük olucak onun için olmayabilir. Dövme için çarşamba akşam giderim.. 2 Haziran günü.

saol gülsüncum daha yeni geldim hastaneden troidim bütün vucudumun ayarlarıını alt üst etmiş....5 gün boyunca akşam hastanede olucam damar yolundan ilaç vercekler bide kalçadan çömür boyu ilaç kulanıcam bide 1,5 ay sonra kontrole gidicem

canım çok geçmiş olsun... ama bak dün konuştuklarımızı yine de unutma olur mu tatlım.. herşeyden önemlisi senin pozitif düşünmen kuzum...

undomiel saol canım ya çok morelim bozuk ya 5 gün boyunca hastaneler taşınıcam ne bilim keyfim kaçtı yinede offff

canım tekrar çok geçmiş olsun... sonuçta tedavisi mümkün olan bir durum... bunun için moralini yüksek tut... herşeyin başı morall...:))

Saol canım ya Çok saol bakalım yÜksek tutmaya ÇalıŞıcam bıde Şu sınırım olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…