-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

benim başımdada var birtane evlenelim diyor başka birşey demiyor. askerlik sorun iş sorun hepsini çözmek halletmek lazım. ama yinede evlilik diyor başka birşey demiyor

bizde de var aynı şeyler, daha okulu bu sene bitircek, allahtan uzmanlıktan önce almanyadan gelip 1 ay mı ne askerlik yapmış, onların o kadar yapması yetiyomuş, ee napalım bizde nişanı da yapcaz ama devamı yok bi süre. eli ekmek tutmayan adam nasıl yuva kursun ki? o babasınn evnde rahat, ben babamın evnde rahatım, sıkıntıya grmek icin mi evlenelim ki? madem adını koymak istiyolar hadi nişanda olsun ama gerisi yok dedi ailem de. zaten görücü işi gibi bizimki birazda. belki böylesi sizin içinde uygun olur? tabi bazılarının gelenklerinde nişanla düğün arası fazla olmaz, size uyar mı uymaz mı ben bilemem ama yine de bi fikir verym dedm

beş yıldır arkadaşız. iki yıldır ciddi olarak birlikteyiz. 23 yaşındayım. sevgilim 24. tek problemimiz askerlik bizim aslında. onuda beklemek istemiyoruz . 4-5 senesi var. ama herkes bizim gibi düşünmüyor. biz her yönden ele alıyoruz başkaları tek bir yöne takılıp kalıyor. zamanla değişicek düşünceleri. 1-1,5 yıldan önce en erken olmaz evlilik. gelde anlat.

şu sözün çok doğru.. ben de aynı şekilde düşünüyorum, bi erkek evlenmeden önce mutlaka en az 1 sene kendi ayakları üzerinde durmaya başlamış olacak, bi ev geçindirecek sorumluluğa erişmiş olacak... çok önemli bunlar..

iş konusunda sıkıntımız yok şükür. 3 yıldır çalışıyor. bende çalışıyorum. rahatız bu konuda.

okuyor askerliği kısa dönem yapmak için. askerden gelince kaldığım yerden devam edemem kaldığı yerde kalır diyor. dersaneya filanda gidiyor. okumaya bukadar hevesli onu kıramıyorum. çocuk filan olmadan yapabildiğini yapıp daha iyi işlerde çalışmak istiyor.

ya evet gdmt
bide para kazanmakla da bitmiyo iş yani, bekar adam babasının evnde ekmek elden su gölden
kazanıyo ama bütün parayı yemeye icmeye gezmeye harcıyo, nerde yeni bişey cıkmış son moda neymiş... parayı sacıp savuruyo hesabını bilmiyo, e evlenince bu adamdan da bişey beklenmez ki. bn bu yüzden herseyi kayınpederimin almasına yapmasına karsıyım. evlenmeden bi şu sorumluluğu alsın üstüne istiyorum. şuanda çalışıyo zaten ama pratisyen ve bi yandan okul oldugu icin part time calışıyo baya düşük şuan maaşı. kusura bakmasın ben de yokluk cekmek icin evlenemem daha 22 yaşındayım, ne acelem var? geç olsun güç olmasın diyorum

- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - Drearines - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

3 Ekim - lepi - nikah
- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah

- 23 Ekim - NektaR - düğün

günaydın kızlarrr
6 gündesin yaa

boşver
diğer kızlarında 6 günleri kaldığında zaman su gibi akıp gitmişti
senin de öyle akıp gitcekopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr
6 gündesin yaa

boşver
diğer kızlarında 6 günleri kaldığında zaman su gibi akıp gitmişti
senin de öyle akıp gitcekopuyorumnanaktan

Yavaş yavaş heyecan yapmaya başladım yaa
Cuma akşamı kınam var ne yapacam ben..Müzik bile ayarlamadım daha
kafamçokkarıştı

senin kına nerde olacak
kardeşin neyim yok mu o halletsin:)

buarada evin çok güzel en azından gördüğümüz kısmı:)
herşey ak pak maşallah çok aydınlık

yatak odan benimkinin boyutlarında gibi
kaça kaç olduğunu bilio musun odanın bi de gardopının ölçüsü neder canım kapı tam açılıo mu
çok sordum ama:)

Herkeze Günaydın..

Boşver canım senin az kaldı Listede 1 numarasın heycan dorukta sakin ol canımm..

Cute Hoşgeldin canım nasıl geçti balayı..

Nisan+lepi
canım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…