-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hımmm karar verdim
milföyle bir şeyler yapacağım,kek yapmaya cesaretim yok ama denesem mi acaba diyorum :)))
patatesli,havuçlu salata yapacağım başka da ne yapsam ki...

adacmm
dün gülsünle konuştuğumz kurabiye vardı ya
onu yapabilirsin tatlı olarak
çok güzel oluyo ve hemencik yaparsınn kolay bi tarif

kızlar merhaba nasılsınız?sizden bir konuda yardım almak istiyorum.
daha önce kayınvalidemin vefat ettiğni söylemiştim size.benim düğünüm
18 temmuzda olacaktı ertelenir die düşünmüştüm kayınvalidemden sonra ama
babası ertelemek istemiyor yani 18 temmuzda yine yapılcak.ama sadece nikah olacak
çalgı çengi yok doğal olarak.ama ben en azından kınamın biraz hareketli olmasını istiyorum o kadar hayal kurmuştumki
kendi kendime.başta evde kızlar arasında kendimiz yaparız dedik.ama şimdi şöyle bir düşünce sundu arkadaşlarım düğün
salonu tutulsun erkek tarafından kimse gelmiyorsa gelmesin
biz kendi aramızda eğlenelim diyorlar.ev küçük çünkü nerde ağırlaycak o kadar misafiri.ama ben bu teklifi nişanlıma nasıl
sunacam yada sunsam doğru olurmu.benim annem vefat etmiş sen çalıp oynaycanmı derse? ama böyle şeylerde bir defa yapılıyor
içimde kalsın istemiyorum sizce nasıl olur kızlar?

bence,
diyebilir demekte de çok haklı durumda olur bana göre
tamam bu durumlar 1 kere oluyo ama buda senin kaderin yapacak bişey yok
empati kurup kendi anneni onun yerine koymanı tavsiye ederim o zaman sen ne düşünürdün???

sana katılıyorum tatlım.. evet insan içinde kalmasın ister ama bu farklı bi olay, hani sebepler başka şeyler olsa, vefat eden uzak bi akrabası falan olsa neyse de adamın annesi ölmüş yaa... (allah uzun ömür versin) sizin anneniz vefat etmiş olsaydı ve nişanlınız ben kendi akrabalarımla düğünü yapıcam göbek atıcam halay çekicem deseydi, siz ne hissederdiniz? bu souyu yanıtlayıp öyle konuşun bence nişanlınızla...

yok biliyorum zaten bende olmayacağnı söylemiştim.ben çünkü kayınvalidemin
vefatına oğlundan çok üzüldüm.onlar ısrarla öyle diretince sizden akıl almak
istedim ben düşündüğmü söylemedim yani.teşekkürler kızlar haklısınız tabi.

ya arkadaş işte k.validen öldüğü için ne kdr üzüntü duyabilirler ki?
ama ben o söyleyen arkadaşlarının yerinde olsam ki asla söylemem böyle bişeyi
gidipte eğlenemem bile içim acır ya resmen
gerçekten çok üzüldüm k.validene. Allah rahmet etsin.
oğluda çok üzülmüştür ama erkekler belli etmezler üzüntülerini içlerine atarlar.
hakkınızda hayırlısı.

insanların oynamaya olan bu merakını anlamıyorum bazen. sizin için söylemiyorum. insan ömründe br kez böye şeyler yaşıyor ama vefat çok ayrı bir durum . bu durumda herşey değişiyor. insanların anlayışlı olması gerekli ya.

günaydın kızlar..

sizce bu nevresim nasıl? alsam mı ki? gamma markayı duyan , kullanan var mı? deseni çok hoşuma giti amaa bilemedim

gizemcim yakından gördün mü
fiyatı ne
eğerki çok pahalı bişideğilse hoşua da gittiyseriske girip al derim
en olmadı misafire kullanırsın falan nolcak yaa ölümlü dünya:)

gizemcim yakından gördün mü
fiyatı ne
eğerki çok pahalı bişideğilse hoşua da gittiyseriske girip al derim
en olmadı misafire kullanırsın falan nolcak yaa ölümlü dünya:)

yok tatlım görmedim ya limangoda indirimdeydi de.. 40 lira.. değer mi acaba diye düşünüyorum, bi de işte kumaş olarak nasıldır onu bilemiyorum..:umursamaz:

niye kimseler yok vallaa herkesi telaş aldı tarihler yaklaşıncaa sanırım ben de dahil..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…