- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.581
kızlarrr ben geldimmm yerimseniben
bugün benimkiyle beraberdim, deli deli fikirlerle geldi bana yaaa sempatiksalakcinni
19-20 haziranda aileleri tanıştıralım, temmuz başı gelir seni isteriz, temmuz ortası nişan yaparız ağustosta da düğün ve nikah yaparız diyo bana yaaaa sempatiksalakcinni delirmiş sanırsammm lülülülülülü
hoşgeldinn
pratik adam seninki anlaşılan
hemen hallediyo herseyi boshayallersmile
hayırlısı olsun hakkınızda
valla öle canım opuyorumnanaktan ya onun derdi bu ağustostaki eş durumu atamasına yetişmek, yoksa herşey otomatikman ocak ayına sarkıyo, kışın da düğün olmaz denirse ailelerde o zaman da seneye ağustosa kalırız diye korkuyo canccağızım opuyorumnanaktan bensiz 1 gün bile geçirmek istemiyomuş artıkkk :asigim:
ayy bizimde durum biraz karışık, şu şark hizmeti olayından muzdaribiz bizde
daha bu yıl mezun olucak bnmki, nereye gitcek belli değil
bi diyo düğünü yapalım bir an önce sen de gel benimle ayrı kalmayalım
bi de diyoki şimdi şırnak falan çıkarsa ben seni götürmem oraya mahvolursun orda
şaşırdık napıcagımızı biz de bilmiyorumkismile
allahtan askerlik derdimiz yok bi de o olsa ömrüm beklemekle gecerdi
valla zor canım yaaaa bilmiyorumkismile bi de işte bizim de ikimiz de öğretmeniz o yüzden sadece yılda 2 ayımız var nikah yapabilmek için sempatiksalakcinni o canımı sıkıyo benim de yaaa, kış düğünü ben de istemiyorum pek aslında, ama bu ağustosa öldürsen yetişmez hiçbişey sempatiksalakcinni bi dahaki yaza kalırsa o da çoooooooook uzun bi zaman, o kadar dayanamam ayrı kalmaya opuyorumnanaktan bi de farklı illerdeniz yani düğün dernek de 2 ayrı yerde olcak olunca off offf kafayı yicem ya düşünmekten -tatlicadiarzu-
aileler tanışıyo olsaydı tayin icin erkenden nikahı yapardınız hic değilse aynı yerde olurdunuz evlenmeseniz bile daha sık görüşrdünz ama, böle apar topar tayin icin sadece nikah bile olsa aileler tepki gösterr sanırm tanımıyoruz etmiyoruz diye. zor iş be güzelim sizinkide
allahtan ben boş gezenin boş kalfasıyım. o nereye ben oraya gibi bi şansım var :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 biz ikimiz de aynı ilde farklı ilçelerde ( 2 saat mesafe) çalışıyoruz zaten, her haftasonu görüşüyoz yani opuyorumnanaktan benimki işte bi an önce tanıştıralım gelelim isteyelim ocak ayına kalmayalım istiyo opuyorumnanaktan
bu erkeler neden sağını solunu düşünmez düz mantık giderlerki allahım. hepsimi aynı düşüncede bunlarınCADIARZU
ben de biraz gec kalalım istiyorum aklinialirimsmile
erteleyelm yaa senin şu şark hzmeti bi belli olsun bkrz falan diye oyalıyorum sürekli
aman nese daha nişanlı bile diiliz allahtan
düğüne cok var
bu erkeler neden sağını solunu düşünmez düz mantık giderlerki allahım. hepsimi aynı düşüncede bunlarınCADIARZU
biz çıkmaya başlayalı 1,5 seneye yaklaşıyo artık yaa zamanı geldii opuyorumnanaktan
benim başımdada var birtaneevlenelim diyor başka birşey demiyor. askerlik sorun iş sorun hepsini çözmek halletmek lazım. ama yinede evlilik diyor başka birşey demiyor
ben tamam diyorum yanındayım hallederiz ama sadece bizimle bitmiyor aileler karışıyor. her kafadan bir ses çıkıyor. yavaş yavaş çözeceğiz artık. birden herşey isteyipte olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?