-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cute geçmiş olsun canım, muscoril merhem öneririm sana hatta hapınıda..

Eğer yakınlarda bir sağlık merkezine gitme imkanın varsa gidip bi kas gevşetici iğne yaptır canım, rahatlatır.

Muscoril in iğne hali de var; daha hızlı etki gösterir. Hatta voltaren de kullanabilirsin

saolun kızlar revire sordum iğne kalmamış öğlen paydosunda eczaneden alıcam artık
sık sık oluyo bende anlamıyorum neden yatağımda rahat visco aldık..zaten ağrıyla uyanmıyorum sonradan oluyo tatilden de yeni dönük gerdin değilim off..

slm kızlar
nasılsınız bakalım....keyiflerin iyi olmasını diliyorum
cutem benim,canım boynun ağrıyormuş çok geçmişler olsun balım,dikkat et fazla zorlama
casperım fıstık senin de karnınmış ağrıyan,ara ara sıcak bir şeyler iç ama en önemlisi ayağını sıcak tut emi çok geçmiş olsun sanada
umarım başka hasta olan yoktur aramızda...

Son düzenleme:
tamam güzeller dikkat etcem
sıcak sıcakta içcem
şükür biraz iyiyimm
adacmm
balayı fotoların olduğu linki tekrar koyar mısınn

slm adacım hg :))

sen yoksun ama Listede :lepi:

1 haftadır oynamadım sonlara gitmişimdir :)) başlarım şimdi :))

dün sevgili kocişim bana 1. ayımız doldu diye ne aldı dersiniz kızlar.....
ayy bu adam beni öldürecek....
gitti bauhaustan canlı saksıda çiçek aldı....
işte bu; kendisi bildiğiniz gibi antoryum,ben evimize aldığımız her minik şey gibi buna da junnıor adını koydum...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

pek sevgili kocişimin saksıda çiçek almasının sebebine gelince,diğer türlü şık bir buket te yaptırıp alabilirmiş ama bir süre sonra ondan eser kalmayacakmış ve böylece kendisinin bana çiçek aldığına dair bütün izler de silinecekmiş....ama o bunu alarak böyle bir ihtimali ortadan kaldırmışmış.....
of allam ya ben gerçekten bu adamla evlendim mi şimdi :bbo:

oo tebrk eederim adacım :)
napalım ada onlarda bu kadar anlıyo işte bu işlerden sevgililer gününde nişanlım bana sümbül almıştı mis gibi kokuodu dedim çiçek olarak bunumu aldın önce bozuldu sonra arkasında sakladığı gül buketini çıkardı bende hemen eridim bittim tabi alışır yahu :)

1 haftadır yoktum adacım ofisi taşıdık anca yerleştik :)) bende hepinizi çok özledimmm :)):1hug:

Ne güzel canm sen taşınmışsın kurtulmuşsun. ağustos ayında da bizim taşınma işlemlerimiz olacak gibi. Tam da evlilik hazırlıklarının en yoğun olduğu dönem bir de ofisi toparlayacam :s Neyse artık bir şekilde üstesinden gelinir. Bunun dışında hazırlıklar nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…