-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

undomiel canım bu arada görmüşken söyliyim, dualrım seninle, baban bu günleri en kısa zamanda geride bırakır inşallah allahın izniyle

undomiel canım bu arada görmüşken söyliyim, dualrım seninle, baban bu günleri en kısa zamanda geride bırakır inşallah allahın izniyle

sağol gizem'cim.. inallah bu kötü günler geçer de babacığım ile karşılıklı oynarız düğünümde.. en çok babamla vals yapmayı istiyorum:Saruboceq:

hatice salon takımın çok güzelmiş bank olayını ben de gördüm değişik duruyor. undomiel senin de tabakların güzel. güle güle iyi günlerde kullanın. Bu aradaotelin linkine baktım değişik bir yere benziyor. Ne kadara anlaşacaksınız?

çokk güzel tatlım :)) hadi bakalım hihoyyyt

bu arada tekrar söyleyeyim güle güle kullan tabaklarını , hediye tabaklarınıda :)) opuyorumnanaktan

çok sağol canım.. sen de güle güle kullan aldıklarınız.. allah ağzınızın tadını hiiç bozmasın

sağol canım :))

çok sağol canım.. sen de güle güle kullan aldıklarınız.. allah ağzınızın tadını hiiç bozmasın

Amin tatlım.. :))

ay niye böyle bugün
gülsün pınar ada hiç biri uğramamış
casper yok
bakan gidio sanırım bş diye:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…