-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hazırlıklar hızlandı bu ara cnm.. mobilyaları beğendik sonunda aldık gibi birşeyyy :)) onun dışında mutfak sonunda dün takılmış ama bu akşam görürüm gidemedim dünn.. perde bakcaz hafta sonu yineeee işte.. senin nasıl gidiyoo??

bu arada dün akşam beni undomiel aradı çok çok selam söledi hepinize, bu ara giremiycem foruma dedi..babası biraz rahatsızdı biliyosunuz.. sen hepsine çok selam söyle öpüyorum dedi.. :))

sağol hatige'cim bahsetmişsin..
canlarım daha önce e bahsetmiştim sizlere babam bu perşembe günü hastaneye yatacak ve çok ağır bir operasyon geçiricek.. bu iki gün şirkete gitmedim bazı işlemleri halletmek için evdeyim. fırsat buldukça maillerime bakmak için giriyorum nete ama sanırım perşembeden sonra epeyce aranızda olamıcam hepinizden dualarınızı benden esirgememenizi istiyorum..

ve sizler..........teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)))
ada'cımm fotolarından bir kaçını gördüm çok güzel olmuşsun.. allah ömür boyu bozmasın mutluluğunuzu..

işten çıkma dururmum vardı demiştim ya
başka bi yerden haber geldi
bakalım bi görüşmeye gitcem oraya da oleyyy yuppiii

canım nasıl geçti görüşmen merak ettim

Benim bu ara hep okul işleri var canım, haftaya finaller başlıyor :SS

Haftasonu sitelere gittik mobilya bakmaya henüz almadık ama neleri alacağız karar vermeye çalışıyoruz bugün öğleden sonra da nişanlımı ayarlayabilrisem balayı için vize işlemlerini görüşmeye gidecez bakalım :))

Undomiel büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur da düğününde karşılıklı oynarsınız babanla bugünleri unutmuşcasına.

bizde kaç hafta gezdik biliomusun ooo o maskoya 3 kere gidildi başka yerlere gidildi gezildi fikir alındı ve sonunda karar verildi :))

balayını ilk halletmiştik zaten biz :)) hadi bakalım sizde ayarlayınn :))

bizde kaç hafta gezdik biliomusun ooo o maskoya 3 kere gidildi başka yerlere gidildi gezildi fikir alındı ve sonunda karar verildi :))

balayını ilk halletmiştik zaten biz :)) hadi bakalım sizde ayarlayınn :))

ne tarz bişilere karar verildi peki :) merak ettimmm :kedi: şu mobilya işi çok zor seçim yaaa kafamçokkarıştı

ne tarz bişilere karar verildi peki :) merak ettimmm :kedi: şu mobilya işi çok zor seçim yaaa kafamçokkarıştı

aman ne zor hemde tatlım varya akannehir bide ben kararsız bi terazi burcuysam :)) hem sade olsun hem şık olsun hem klasik olmasın derkennnnn masko da bir mağazada karar kıldık.. masa 4 sandalye 1 bank (3 kişi rahat oturur ) :)) tv ünitesi, bide koltuklar işte açık tonlardaaaa:))

hatige kız nereye gidiyorsun bakalım balayına...

Alanya ya gidios tatlım biz :))

tv ünitesinin modeli bu kızlar, yalnız kahve olan yerler masanın renginde olcak cevizin bir tonu :)) yandaki dolapta konsol görevi görecek kadar kullanışlı ebatlarında az bi oynama yapılcak :))

Son düzenleme:
hımmmmm otel belli mi? ben antalyalıyım ya hersene alanyaya gidiyorum.

belli canım herşeyi peşin hallettik biz, uçak biletleri bile hazır :)) 3 hafta bakmadığımız otel kalmadı ama Longh Beach te karar kıldık..kaydirigubbakcemile3 bide gitmek istediğimiz birkaç yere kuzenler ve arkadaşlar gitti o kadar çok anlattılarki gitmiş kadar olduk dedik farklı bi otel olsun :roflol:

anladım biliyorum canım güzel bi otel yüzme biliyoer musun olumunekankayizsmile

çok iyi bilmesemde biliyorum, havuza gittim kış boyunca orda dahada iyi oldum :)) karadenizliyim bide ben sahil kenarı :roflol:

hımm ozaman alışkınsın karadenizin dalgalarına yoksa otelin havuzuna kalırsınz çünkü hemen hemen aynı boyutta dalgalar oluyor çünkü maleseff. aklinialirimsmile

benim de gözüme kestirdiğim yemek takımı 4 sandalye bi bank şeklinde :) çok orjinal geldi bana bank olayı :)

tv ünitesinin modeli bu kızlar, yalnız kahve olan yerler masanın renginde olcak cevizin bir tonu :)) yandaki dolapta konsol görevi görecek kadar kullanışlı ebatlarında az bi oynama yapılcak :))

çok hoş bi model beğenmissin :) zevklisin valla :) iyi günlerde kullan

benim de gözüme kestirdiğim yemek takımı 4 sandalye bi bank şeklinde :) çok orjinal geldi bana bank olayı :)

çok hoş bi model beğenmissin :) zevklisin valla :) iyi günlerde kullan

valla bank olayı çok hoşşş :)) sağol canımmmmmm zor oldu ama beğendimm sonunda :)):1hug:

kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..

bu arada hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…