- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.821
Ne güzel canm sen taşınmışsın kurtulmuşsun. ağustos ayında da bizim taşınma işlemlerimiz olacak gibi. Tam da evlilik hazırlıklarının en yoğun olduğu dönem bir de ofisi toparlayacam :s Neyse artık bir şekilde üstesinden gelinir. Bunun dışında hazırlıklar nasıl gidiyor?
bu arada dün akşam beni undomiel aradı çok çok selam söledi hepinize, bu ara giremiycem foruma dedi..babası biraz rahatsızdı biliyosunuz.. sen hepsine çok selam söyle öpüyorum dedi.. :))
ada'cımm fotolarından bir kaçını gördüm çok güzel olmuşsun.. allah ömür boyu bozmasın mutluluğunuzu..ve sizler..........teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)))
işten çıkma dururmum vardı demiştim ya
başka bi yerden haber geldi
bakalım bi görüşmeye gitcem oraya da oleyyy yuppiii
hazırlıklar hızlandı bu ara cnm.. mobilyaları beğendik sonunda aldık gibi birşeyyy :)) onun dışında mutfak sonunda dün takılmış ama bu akşam görürüm gidemedim dünn.. perde bakcaz hafta sonu yineeee işte.. senin nasıl gidiyoo??
Benim bu ara hep okul işleri var canım, haftaya finaller başlıyor :SS
Haftasonu sitelere gittik mobilya bakmaya henüz almadık ama neleri alacağız karar vermeye çalışıyoruz bugün öğleden sonra da nişanlımı ayarlayabilrisem balayı için vize işlemlerini görüşmeye gidecez bakalım :))
bizde kaç hafta gezdik biliomusun ooo o maskoya 3 kere gidildi başka yerlere gidildi gezildi fikir alındı ve sonunda karar verildi :))
balayını ilk halletmiştik zaten biz :)) hadi bakalım sizde ayarlayınn :))
ne tarz bişilere karar verildi peki :) merak ettimmm :kedi: şu mobilya işi çok zor seçim yaaa kafamçokkarıştı
hatige kız nereye gidiyorsun bakalım balayına...
hımmmmm otel belli mi? ben antalyalıyım ya hersene alanyaya gidiyorum.
belli canım herşeyi peşin hallettik biz, uçak biletleri bile hazır :)) 3 hafta bakmadığımız otel kalmadı ama Longh Beach te karar kıldık..kaydirigubbakcemile3 bide gitmek istediğimiz birkaç yere kuzenler ve arkadaşlar gitti o kadar çok anlattılarki gitmiş kadar olduk dedik farklı bi otel olsun :roflol:
anladım biliyorum canım güzel bi otel yüzme biliyoer musun olumunekankayizsmile
çok iyi bilmesemde biliyorum, havuza gittim kış boyunca orda dahada iyi oldum :)) karadenizliyim bide ben sahil kenarı :roflol:
aman ne zor hemde tatlım varya akannehir bide ben kararsız bi terazi burcuysam :)) hem sade olsun hem şık olsun hem klasik olmasın derkennnnn masko da bir mağazada karar kıldık.. masa 4 sandalye 1 bank (3 kişi rahat oturur ) :)) tv ünitesi, bide koltuklar işte açık tonlardaaaa:))
tv ünitesinin modeli bu kızlar, yalnız kahve olan yerler masanın renginde olcak cevizin bir tonu :)) yandaki dolapta konsol görevi görecek kadar kullanışlı ebatlarında az bi oynama yapılcak :))
hımm ozaman alışkınsın karadenizin dalgalarına yoksa otelin havuzuna kalırsınz çünkü hemen hemen aynı boyutta dalgalar oluyor çünkü maleseff. aklinialirimsmile
benim de gözüme kestirdiğim yemek takımı 4 sandalye bi bank şeklinde :) çok orjinal geldi bana bank olayı :)
çok hoş bi model beğenmissin :) zevklisin valla :) iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?