- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.101
cemre kolay kolay merak etme
helede milföy hamrundan daha bı kolay
çilek yok daha gıtmıoom hacı heran gıdebılrım ama
emre böreğe bayılıyo börek öğrensem ohhhh cok güzel olcak
o da kolay mı??
gerci yufka hazır olduktan sonra kolaydır heralde
çilek ve lepi hoşgeldiniz
yufkaları ser bide yağlı sütten sos yap o sosu yufkaların aralarına serp
diyelimki 6 yufka koydun üç yufkadan sonra peynir koy sonuncu yufkanın üstünede
yoğurt sür çörek otu serp fırına ver
varya hayatmda börek yapmadım :roflol:
kendime gülüyorum şuan :roflol:
ben kaçıyorum iyi geceler kızlarrr, yarın görüşmek üzere a.s.
evet canım, tabiki konuşacak daha başka konuları olabilir doğal olarak.. artık bizle çok fazla ortak nokta taşımıyorlar.. ama biz zuzu diye bi arkadaştan öğrendik başka konu açıldığını herkesin oraya gittiğini.. ben de giriyorum bakıyorum, kimse yazmamış, içimdne diyorum ki birine bişi mi oldu, acaba bi sıkıntı mı geldi başlarına.. mesela adanın kayınvalidesi hastaydı acaba ona bişi oldu da ondan mı gelmiyo, mesela you_know un sorunları vardı, acaba onlar aşılamayacak boyuta geldi ondan mı girmiyo falan diye düşünüyorum.. bu kırıcıydı yani işte... hele ben aranıza gireli çok çok kısa oldu ama inan kendi arkadaşımmış gibi düşündüm burda herkesi, dualarıma onları da kattım dertlerini anlattıklarında... neyse işte böylee, istenmedik yani kısacası...
gizemcim... sen bizim arkamızdan atıp tutmadın.. sadece üzüldüğünü belirttin... ve oraya gelmeyeceğini söyledin.. biz sana alınmadıki senin isminide analım... biz burdaki herkesle birşeyler paylaştık... ayrım yapmadan... ama maalesef bu karşılıklı değilmiş... neyse canım..kendi adıma konuşuyorum.. seninle bir problemim yok benim...neysee, sanırım burda kimse beni sallamıyomuş zaten... hep diğer kişiler isimleri geçmiş açıklamalarda..
ben senin gittiğine takılmadım ki
benden ne istiyosun? :))
isteyen istediği topiğe gider yazar çizer sıkılır ordanda hoop kaçar başka topiğe bu beni ilgilendirmez.
ayrıca evlendiğimdeki kısmet tabi ki nie paylaş mıyım yemek dertlerimi
sende 1 ay paylaştın burda yemek derdine düşüp.
ben senin hissettiğini hissetmem çünkü kaç aydır bu topikteyiz.
selam kızlar
devamlı aranızda olmasamda yazdıklarınızı okuyum arada sohbetlerinize katılıyorudum
dünden beri bi gerginlik var ve bence gereksiz bir gerginlik
herkes istediği zaman istediği yere yazar ya da yazmaz o kişilerin kendi bileceği bişey
biz speedyle buraya geldiğimiz zaman burdaki muhabbete ortak oluruz nişanla ilgili bişey konuşacağımız zamanda diğer tarafta konuşuruz
bence diğer tarafa giden arkadaşlarda artık öncelikleri farklı olduğundan
burda ki bekarları sıkmamak adına başka bir konu açıp orda konuşmaya başlamışlar
konu niye bu kadar uzadı anlamış değilim yani
herkes birbirine alındı kırıldı ve bence hepsi gereksiz yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?