-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cemre kolay kolay merak etme
helede milföy hamrundan daha bı kolay

çilek yok daha gıtmıoom hacı heran gıdebılrım ama

böcük kocan geldi hadi dit sen kıs onunla ilgilen aklinialirimsmile
maç izlio deme sakın :)))

emre böreğe bayılıyo börek öğrensem ohhhh cok güzel olcak
o da kolay mı??
gerci yufka hazır olduktan sonra kolaydır heralde

çilek ve lepi hoşgeldiniz

yufkaları ser bide yağlı sütten sos yap o sosu yufkaların aralarına serp
diyelimki 6 yufka koydun üç yufkadan sonra peynir koy sonuncu yufkanın üstünede
yoğurt sür çörek otu serp fırına ver
varya hayatmda börek yapmadım :roflol:
kendime gülüyorum şuan :roflol:

çok mantıklı ama sölediğin hihoyyyt
aman bi de börek bu, sarma gbi incelenmicek ya şekli düzgün mü falan die, rastgele koymak lazım kaydirigubbakcemile3
yardımsever olmak böle bişe galiba, bilmeden bile tarif veriosun valla süpersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bakın yalnış anlaşılma olmasın şimdi topicteki yazıları okudum sadece burdaki arkadaşlar neden kimse yok neden kimse gelmiyo diyince bende caspersy arkadaşımız yeni topic açtı haberiniz yokmu dedim yani haberiniz olsun ki aramayın ordan bulabilin diye arkadaşlarınızı diye söyledim benim kötü bir niyetim yoktu lütfen herkes yalnış anlamasın

Herkese şimdiden günaydın kızlar uyku tutmadı bende bir bakınayım kkya dedim ve kırgın olduğum bu topicte araları uzun uzun okudum meğersem bu topicten çok sevdiğim arkadaşlarımın hepsi gelmemiş diğer tarafa Ve malesef çokta yanlış anlaşılmalar olmuş Gönül isterdiki bunlar yaşanmasın ama malesef Çok sevdiklerim burada kaldıysa benim bir ayağımda burada olacak demektir. Gerçekten kimseyi kırmak, yanlış anlaşılmak ve hayal kırıklığına uğratmak istemem Bir açıklama getireyim dedim. Günaydın tekrar şimdiden herkese. Umarım içimden geçtiği gibi izah edebilmişimdir lütfen yanlış anlamayın. Dediğim gibi buraya küstüm açıp okumamıştım bile ama sevdiklerim hala buradaymış ve buradaysa bir ayağımda burada.
Hhhh bu arada bugün bime ütü masası ve çamaşır kurutmalık falan gelecek bilginize çeyiz güzellerim.
Ohh be açıklamada getirdimya rahatladım. Umarım yanlış anlaşılmam gerçi iletişimde olduğum arkadaşlarım anlarlar ne demek istediğimi ya önemli olanda o çok sevdikelrimi hayal kırıklığına uğratmamak zaten.
Dipnott___ Zaten düğün öncesi sendromumu ner ne haltsa çok hassasım ona göre yanlış anlamayın hh a.s.

ereğli karga mokunu yemeden topiki açmışın:)
ulen okadar bim bim dedinki gidip baksam mı diyom hehe
ay aktüele bakayım neler var

buarada günaydınlarr

hayırlı cumalar kızlar
Rabbım dualarımızı kabul etsın

çilek yok nan film ızlıyordu

cemre merak etme cnm yaa o günlerde gelir
sonra kk ya açmak için can atarsın
kocan kalk yatak der:jeyyar:sen dur desende fayda etmez bilesın:roflol:

ereglim nırelerdesınn sen yaa akşama gel tmm mı

lepi h geldın sende cnm

neysee, sanırım burda kimse beni sallamıyomuş zaten... hep diğer kişiler isimleri geçmiş açıklamalarda..
gizemcim... sen bizim arkamızdan atıp tutmadın.. sadece üzüldüğünü belirttin... ve oraya gelmeyeceğini söyledin.. biz sana alınmadıki senin isminide analım... biz burdaki herkesle birşeyler paylaştık... ayrım yapmadan... ama maalesef bu karşılıklı değilmiş... neyse canım..kendi adıma konuşuyorum.. seninle bir problemim yok benim...

bu konuyuda daha fazla uzatmıycam... herkes istediği gibi düşünsün... bizi tanıyanlar zaten neden yeni bir topik açtığımızı anlamışlardır.....

selam kızlar

devamlı aranızda olmasamda yazdıklarınızı okuyum arada sohbetlerinize katılıyorudum
dünden beri bi gerginlik var ve bence gereksiz bir gerginlik

herkes istediği zaman istediği yere yazar ya da yazmaz o kişilerin kendi bileceği bişey
biz speedyle buraya geldiğimiz zaman burdaki muhabbete ortak oluruz nişanla ilgili bişey konuşacağımız zamanda diğer tarafta konuşuruz
bence diğer tarafa giden arkadaşlarda artık öncelikleri farklı olduğundan
burda ki bekarları sıkmamak adına başka bir konu açıp orda konuşmaya başlamışlar

konu niye bu kadar uzadı anlamış değilim yani
herkes birbirine alındı kırıldı ve bence hepsi gereksiz yere

neysemmmmmmm

daha neler yapıysınız
ben nevresımlerı değiştırdım
makıneyı çalıstırdıım
kahvaltı etcem ama hala acıkmadım bana dua edın olur mu
iş bulayım

böcükkkkk günaydın bacımmmmmmmmmm
hatige sana da günaydıııınnn ikiniz varsınız zaten
böcük gördün mü 1 ayı devirdim bile...offf eskimek istemiyorum ben ya.....

özellikle o cümlen kötü olmuş....
bu ne soğuk ve eğreti bir yaklaşım böyle....
taaa karşılardan gelip işyerimde misafir olduğun da ilk defa seni gören bir insandım ben...
bu eğreti ve soğuk davranışı sana sergilemiş miydim...
biraz daha düşün bence....
işte buna çok kızıyorum ya insanlar çıkarlarına göre davranıyorlar....
sen de haklısın be çilek,nasıl olsa home sweet home dan bir tane daha yatak örtüsü almana gerek yoktur...

kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Ece bu konu da katılıyorum sana genelde bende nişan hakkında fazla soru sormam kimsee
eee hepsinden geçmiş cevap vermeseler kızarım diye sormuyorum. en iyisi bu heycanı benimla birlikte yaşayanlar ile koonuşmak daha mantıklı geliyor.

Boşuna birbirimizi kırmayalım. gelmek isteyenler yine geliyor buraya zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…