-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hakket ayıp olmuş,sipidi demiş gerçi burada bulunmak isteyen geliyo yine...biz burada sizi sıkmak istemediğimiz şeyleri oraya yazıyoruz...yine sürekli buradayız yani gelmedikte mi bunları duyduk ..çok ayıp lmaz: zaten bazı arkadaşlar fazla alıngan ve sorun çıkartmak için yer arıyo,yok neredeydin gelmiyon ,yok günaydın dedim cvp vermediniz...bu şekilde yaklaşırlarsa bıkkınlık gelir kimse muhabbeti uzatmak istemez onla çünkü ne dese alınacağını düşünür...

sipit anlamışsın beni saol bi kişi bile anlasa kardır
benim kimseye asla asla kinim olmaz
tartışsam da bu olayı aydınlatmak adınadır kırmak için değildir
durumu anlarım biter
karşımdakinden de bunu beklerim
dün kimsenin söylemediği bişi söylemedim neden böyle dediniz dedim okadar
benimle konuşanın da canı saolsun konuşmayanında
ben kimseye kırgın kızgın dargın yada kinli değilim ama...

neyse bugün benim mutlu bi günüm
nişanlımın işi kesinleşti
Allahıma binlerce şükür olsun ki
inşallah tez zamand a ben de bir iş bulurum
hep dua ediyorum siz de bir amin derseniz çok çok sevinirim
gerçekten çok ihtiyacım var
maddiyatı ayrı bişey ama manevi olarak şu yüksek bitince iyice boşlukta olcam evde bişey yapmadan oturmak
bana göre değil biliyorum inşallah yakın zaman da en geç de evlendiğimde bir işim olur:Saruboceq::Saruboceq:

lepi hadi bakalım gözün aydın,ne güzel senin de iş durumun olumlu bir şekilde sonuçlanırsa değmeyin keyfinize...
bak her şey ne kadar da olumsuz görünüyordu...
ama bir karar aldınız ve...
çorap söküğü gibi devamı geldi...
ha gayret biraz daha sabır...
her şey çok güzel olacak...

lepi hayırlı olsun cnmm,tez zamnda sende işini ayarlarsın inşallah..çalış tabi evde canın sıkılır..

spidi eklicem cnm 1000 tane foto var mısırdan,ayıklamam lazm birde boyutlarını küçültücm fln ondan işi var ,eklerdim yoksa şimdiyeee...

sipit ada böcük saolun kızlar

ada ogünleri hatırladım da gözlerim doldu gene
ne ağlamıştım
yedirememiştim kendime
bazı şeyleri ağız tadıyla yaşayamadım
can sağlığı olsun diyorum
inşallah bundan sonra güzel olur

ahanda ağladım çok sulugözüm yaa:))

bööcük sen de bakıosun iş sana da güzel bişey nasip olsun inşallah

sipit bime ereğli gitcektiakşama doru elirse yazar aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…