-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

spidi eklicem cnm 1000 tane foto var mısırdan,ayıklamam lazm birde boyutlarını küçültücm fln ondan işi var ,eklerdim yoksa şimdiyeee...

Tamam canım acelesi yok bekleriz akannehirakannehir
eee o kadar güzel resimler çekildiniz demekki bi sürü aralardan eklersin bi ara müsait olduğunda yerimsenibenyerimseniben

sipit bime ereğli gitcektiakşama doru elirse yazar aldıklarını

tamam bakalım neler var artık int yayınlamıyorlar :sm_confused:

aa neden bm aktüel yazınca çıkıo sipit
ütü masası kurutmalık vardı
onalrdan alacaktı ereğli

cute canım görmemişim mesajını saolasın
senin mısır fotolarını bekliyorum
bizde nasip olursa görmeyi çok istiyoruz oralarrı

aa doru bugün cuma akşama gidiim bari bime...geçen nevresim takımları vardıya aldım ben, çok güzel şimdi kullanıyom ..renkli renkli kaydirigubbakcemile2

cute şu evim marka olanlardan mı onlar

ben aldım ama kullanamadığım için tereddütlüydüm
iyi he hiç yıkadın mı rek atıo mu

sipitim yok be gülüm bu haftaki bunlar tarihi üstünde:S

gülsüm teşekkrüler
darısı başıma inşallah
bi eve tek çalışan yetmio bu devirde:)

ben görmedim geçen hafta kuzum:S

ben okula gidiyorum akşama görüşürz
üşenmezsem pazara gitcem:)

amannnnn bim'de ki nevresim tk. iyiymiş demek he...
tühh be kaçırdım
her hafta cumartesileri nev. tk. değiştirme günüm...kociş te alıştı artık
geçen hafta değiştirmedim
ne oldu değişik nev. tk. mı kalmadı diyor :)))

h geldın duru

bende bugun ne taksam dıye düşündüm durdm en sonunda kalpli bı nevresım serdım
bende bayada çok var bazen kafam karışıyo

cute ben almadım kötüdür belki diye aptal kafam işte :mymeka:

valla canikolar henüz yıkamadım yeni serdim ama sanmıyorum çok kaliteliymiş kumaşı baktımda bende o kdr ii bişi çıkar sanmadım ama iyi yani.daisng colr lar varya onlardan var bende bi kaç tane o kdr para verdim ama böle deterjan izleri kalıyo bazı yerlerinde ,illa oluyo yani bişiler bakalım yıkayınca yazarım...bulamadım desenini nette eklicektim..

kızlar valla bizim ordaki bimde 3 haftadır duran ir nevresim takımı var.. her gidişimde elim gidiyor ama evde çok diyorum vazgeçiyorum..

geçen haftada vardı o bim ürünleri gördüm yanı
ben aynalardan almak istedım ama kalmamıştı

hahaha yaşaşsın ben aldım onlardan yuvarlak olanını... küçük wc yede cuk oturdular yani..
şimdi aradım kızkardeşime ve sofra bezi var ya 2.50 ye ondan almasını istedim
lazım oluyor bazen...
ay evt canım lazım oluyıor... benim çeyiizmde vardı...

şimdi aradım kızkardeşime ve sofra bezi var ya 2.50 ye ondan almasını istedim
lazım oluyor bazen...

aa bende de yok..lazım olmadı ama şimdiye kdr :S neyse almıyım ıvır zıvır bi dünya şey varmış zaten bi koli yaptım anneme vericem ,eksiği olanlara versin kendinede lzm olmayanları..bide ben yemek takımımı beğenmiyordumya eski die şimdi onu anneme vericem yeni alıcaz karacadan beğendik kare olanlardan..985 mi neydi fiyatı..
tabakları kare olan başka markalar varmı bildiğiniz şöle kampanyası fln olan ? yoksa alıcam karaca olanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…