-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende yawrımmm ilk siteye baKIOM eskılerden kimse var mı die
kimse kalmadı sen bensempatiksalakcinni
kuzum bile artık eskiis gibi girmiiii
çocuklardan:roflol:

ooooo süper şeyler almışsın hacı daha nolsun
bol bol nevresım al haa:jeyyar: cok lazım oluyo
lifte cok lazım
keselersın artık:roflol:

ereglı delı sensın nan bu gercek

bende işsizimde ondan varım
yoksa cok zor

kuzum cok mesgul cok
o bir anne

darısı sana çifter çifter
ınş

o da senı dınler kesın haa
evde kaççak yerde yok:roflol:bence şansın cok az

sen işini bılırsın en lazım onlar tabe bıde gecelıkler:jeyyar:

çılak
iyi haber evet
bi de ben girsem işe işte ozaman süper haber olacak:))

ereğli iyiyiz nan senden naber:)
bim kuzusu masan hayırlı ossunn
Aaa lepikk seninkinin işi kesinleşmiş çok ama çok sevindim daha yeni gördüm uyku tutmadı araları okuyodum Gene kaçırdığım bişey varsa kusura bakmasın kimse:) Ay ne güzel bir haber bu inşş kendi adınada aynı müjdeyi verirsin bizlere Hayırlı-uğurlu olsun:)

aa ereğli karga mokunu yemeden gelip cevapliom yazınıDD
teşekürler canım benim
inşallah ben de girersem işe çok daha rahat etcez
inşallah bi iş bulurum

buarada elbise elbise diolar
ben kaçırmışım ya
girdim baktım çok çok güzel bayıldım desem yeridir rengi muhteşem
görünümü süper
sen bunu netten mi almıştın dodun sanki öle bişiler yanlış hatırlamıyorum dimi
çok iyi iş çıkarmışlar
valla git gel diktirmeden şipşak geldi hee

şpşak geldide ayarlamaları olcekmiş ama ben beeendim suraya bakıver bacı

Son düzenleme:
selam.. çeyiz hazırlığında olan biri de ben... deliricem yahuu ne zormuşş kaydirigubbakcemile

İnş gülüm sende bulursun iş(Amin)
Tşk ederim albümdede uzunca açıkladım cvp olarak baby:d Evet bebek netten hani bahsediyordumya. Bana 450ye aldım 100lirada burada bayılcam 550ye benim olacak nasip olursa çok zayıffladım arkesı kurdelallaı çokta sorun olmuyor aslında ama önü bana göre açık geldi aslında normal diyor görenler. Önüne şerit diktircem kuyrukları çok uzun onları kestircem birde askı diktircem ama salak kafam bu model kırık beyaz gelinlik süper ötesi olurmuş. Görünce biraz hayal kırıklığına uğradım ama ne bekliyorsam artık şimdi daha çok seviyorum. Kınada üzerimdeki fotoları görürsün ona göre uygun bişey bulamazsan seçeneklerine alırsın canım aklında bulunsun. Aslında normal çalışmışlar pek fazlada işçilik yok be aynı resimde görüldüğü gibi. Buralardada rahat bulunurmuş. Neyse geçti artık geende aklında bulunsun.

şpşak geldide ayarlamaları olcekmiş ama ben beeendim suraya bakıver bacı
Ben oyladım bebekkk. Ayrıca a.s.a.s.
günaydınlar kimseciqler farmıııı
Böcükkkkk naber?
selam.. çeyiz hazırlığında olan biri de ben... deliricem yahuu ne zormuşş kaydirigubbakcemile
Öyle sahidende.

kızlarrrrrrrrr çeyiz köşsesi salon takımı kısmına aldığımız mobilyaları koydum.yorumlarınızı rica etsem?ben beğenerek aldım ama sizce nasıl?bi bakabilir misiniz.

kızlarrrrrrrrr çeyiz köşsesi salon takımı kısmına aldığımız mobilyaları koydum.yorumlarınızı rica etsem?ben beğenerek aldım ama sizce nasıl?bi bakabilir misiniz.

Gördüm gördümm.
Aaaa aşağıda kimleri görüyorum asgdcimmmmmmmmmm nasılsın canım???

Selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok heycanlı ve telaşlıyım halen saç modelime karar veremedim nikahta ne giysem bilemedim kınada saçıma çiçek taktırcam en azından ona karar verebildim bugün sınavım vardı 4 dersten çok kötü geçti artık aklıma bişi girmiyo mikemmel puanlarıma yazk ettim düğüne 5 gün kala sınava girilirse böle olur evimin resimlerini albüm yaptım ekledim hepsi çok acele çekilmiş resimlerdir düğünden sonra daha güzel daha detaylı yayınlicam inş iyi bakın kendinize hoşçaklın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…