-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Oluyor arada böyle şeyler canım. Sıkma canını sebep ne özel değilse anlatabilirsin istersen.

aslında çok büyük bi sebep yok ortada ben cumartesi onlarda kaldı mükemmel bi gün geçirdik akrabasına gittik falan ailecek güzelce eğlendik a.s.

Pazar günü neden bilmiyorum yattı kaldı hiç bişey yapmıyor arkadaşıma gidelim dedim 4 oldu tık yok sonra bende istemedim gitmek bu kez o bana kızdı falan filan :1shok:
Hadi eve gitmek istiyorum dedim sonra olay koptu zaten şimdi yiyiyiz ama keyfim kaçtı bi kere :kedi:

hatige neler yapıon cnm..ben hala iyileşemedim tam yaw hele şu masaya oturunca daha çok ağrıyo,üzerine yatamıom mr sonucum çıktı yırtılma falan bişiler yazıo ama bakalım göstericem öğlen paydosunda doktora,inş. kötü bişi çıkmaz...

cutem koşturmalara bana bıraktın sen..cumartesi sınavdan çıktım, beni aldılar gittik perdeleremizi beğendik ve siparişini verdik. çok şükür birşey daha bitti..dün yatak odamı da beğendim ve siparişini verdim o da bittii :)) bide regl olamadım ağrıdan ölüyorum bugün..( yaa sen iyileşemedin mi hala yaa :sinifsinif: nazar oldun sen heralde canım benim.. inşallah ciddi birşey yoktur Allah korusun.. öğlen paydosunda hemen göster bak merak ettim bende şimdi..

sayfa sayımızda pek sexy miş 3333 kaydirigubbakcemile3 hoş bunu yazında dier sayfaya geçebilir..

vee boşver
umarım düğün günün güzelg eçiyotdur
herşey kusursuzdur inşallah
mutluluklar senin olsun
boswer umarım herşey istediğin gibi olmuştur.
çok mutlu olun inşallah :Saruboceq:
lepim dün düğün salonu bakmaya gittik
bağdat düğün salonuna girdik çok iç içe ve ufak gibi geldi bize
bide 3000 dedi :)))pazarlık payı vardır muhakkak
sonra güven düğün salonuna girdik 800 kişilik 2000 tl. güzel ferahtı ama çok direk vardı ordanda vazgeçtik
son olarak bana hep sempatik gelen maltepe düğün salonuna girdik
çok beğendikohaoldumsmile gelin odası falan çok güzeldi 800 kişilik 2250 dedi
pazarlık payıda var dedi aklinialirimsmile
linki koyuyorum bakmak istersen 3 ekim 10 ekim boş dedi. 10.10.2010 istiyorum inşallah olur cnm yaa
http://www.maltepedugunsalonu.com/

nasılsınız kafa dağıtmaya geldim ama kimse yok sanırımmm
spedd mrb cnm boynun nasıl oldu? son 4delikafadulden
cute çok geçmiş olsun
dikkat et kendine.

ben foto istiyorum at bana msnden:1ninca:yada buraya koy tatlımşakkıdı
bu arada sınavın nasıl geçti?

Çilek canım boynum iyi daha iyyim Allahtan. dün evde düştüm merdivenden bi anda başım döndü ama bişey olmadı bugün bacağımda iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…