- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.321
Oluyor arada böyle şeyler canım. Sıkma canını sebep ne özel değilse anlatabilirsin istersen.
hatige neler yapıon cnm..ben hala iyileşemedim tam yawhele şu masaya oturunca daha çok ağrıyo,üzerine yatamıom mr sonucum çıktı yırtılma falan bişiler yazıo ama bakalım göstericem öğlen paydosunda doktora,inş. kötü bişi çıkmaz...
sayfa sayımızda pek sexy miş 3333 kaydirigubbakcemile3 hoş bunu yazında dier sayfaya geçebilir..
sayfa sayımızda pek sexy miş 3333 kaydirigubbakcemile3 hoş bunu yazında dier sayfaya geçebilir..
kızlar günaydın
boswer umarım herşey istediğin gibi olmuştur.vee boşver
umarım düğün günün güzelg eçiyotdur
herşey kusursuzdur inşallah
mutluluklar senin olsun
spedd mrb cnm boynun nasıl oldu? son 4delikafaduldennasılsınız kafa dağıtmaya geldim ama kimse yok sanırımmm
cute çok geçmiş olsunhatige neler yapıon cnm..ben hala iyileşemedim tam yawhele şu masaya oturunca daha çok ağrıyo,üzerine yatamıom mr sonucum çıktı yırtılma falan bişiler yazıo ama bakalım göstericem öğlen paydosunda doktora,inş. kötü bişi çıkmaz...
ben foto istiyorum at bana msnden:1ninca:yada buraya koy tatlımşakkıdıcutem koşturmalara bana bıraktın sen..cumartesi sınavdan çıktım, beni aldılar gittik perdeleremizi beğendik ve siparişini verdik. çok şükür birşey daha bitti..dün yatak odamı da beğendim ve siparişini verdim o da bittii :)) bide regl olamadım ağrıdan ölüyorum bugün..( yaa sen iyileşemedin mi hala yaa :sinifsinif: nazar oldun sen heralde canım benim.. inşallah ciddi birşey yoktur Allah korusun.. öğlen paydosunda hemen göster bak merak ettim bende şimdi..
ben foto istiyorum at bana msnden:1ninca:yada buraya koy tatlımşakkıdı
bu arada sınavın nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?