- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.301
Selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok heycanlı ve telaşlıyımhalen saç modelime karar veremedim nikahta ne giysem bilemedim kınada saçıma çiçek taktırcam en azından ona karar verebildim bugün sınavım vardı 4 dersten çok kötü geçti artık aklıma bişi girmiyo mikemmel puanlarıma yazk ettim düğüne 5 gün kala sınava girilirse böle olur evimin resimlerini albüm yaptım ekledim hepsi çok acele çekilmiş resimlerdir düğünden sonra daha güzel daha detaylı yayınlicam inş iyi bakın kendinize hoşçaklın
Slm Kızlar ben geldim..
Dün kınam vardı.Güzel geçti şükür..
Yarın düğün var..İnanırmısınız heyecan yok hiç.Sanki yarın evlenen ben değilim
Ah canımm bakacağım hemen güzel evine:)Selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok heycanlı ve telaşlıyımhalen saç modelime karar veremedim nikahta ne giysem bilemedim kınada saçıma çiçek taktırcam en azından ona karar verebildim bugün sınavım vardı 4 dersten çok kötü geçti artık aklıma bişi girmiyo mikemmel puanlarıma yazk ettim düğüne 5 gün kala sınava girilirse böle olur evimin resimlerini albüm yaptım ekledim hepsi çok acele çekilmiş resimlerdir düğünden sonra daha güzel daha detaylı yayınlicam inş iyi bakın kendinize hoşçaklın
İnşş düğünde süper geçer. Mutluluklar hayırlı-uğurlu olsun!Slm Kızlar ben geldim..
Dün kınam vardı.Güzel geçti şükür..
Yarın düğün var..İnanırmısınız heyecan yok hiç.Sanki yarın evlenen ben değilim
Aa ne mutlu size . Hayırlı olsun şimdiden.herkese iyi geceler
ölüyoum nerdeyse 36 saattir uykusuzm uyuyamıyorum ama çoook güzel birşey yaptım bugün alyansımı beğendim
selam kızlar kimse yokmu
ereglıcim gelinliğin çok güzelmiş allahım hayırlısıyla giydirmeyi nasib etsin
Deli karı kınalığım o:d Ayyy hayırlı olsun tanışma yıldönümünüz, hh tebrikllr canım. Kat kat mutluluklarrrrda ayrıca:)slm kızlar geçmişe bkamadım bı tk ereglımın gelınlığini gördüm bayıldım resmenn yaa
bugn koçişle tanısma yıldönümümüz
evı temızledım bıcı bıcı ettım
tam oturdmkı koçiş aradı görümcemler gelıyyy
yemek hazrlamam lazım sızlerı cok öptm kıb
Sağ ol canımmm. En güzel gelinlik senin olsun inş cnm o kınalığım bu arada:)selam kızlar kimse yokmu
ereglıcim gelinliğin çok güzelmiş allahım hayırlısıyla giydirmeyi nasib etsin
a.s. Naber kuşş?jo ereğlinin kına elbisesi değil miydi yaaa sempatiksalakcinni ben öyle anladıydımdı kafamçokkarıştı
Hayırdırrr?j Yaramazlık yoktur umarım.nasılsınız kafa dağıtmaya geldim ama kimse yok sanırımmm
Bencede canım dündü sanırsam inş süper geçmiştir herşeyi:)kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ne var ne yok
bugün boşwerin düğünü vardı
inş çok güsel geçmiştir
başka neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?