- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.381
ahhh canım haticeciğim
sağol canım benim bitti gibi derken evi tuttuk muslukar bozuk kapılar kapanmıyor bazırları bunları yaptırmak gerek. mesela banyo paspasıdır baharatlıktır saklama kaplarıdır kirli sepetidir vs vs milyonlarca ayrıntı eksiğimiz var zaman zaman alacağız mecburen
ama hayatta kaldığıma şükredeceğim günler olacakmış şimdi o durumdayım takmıyorum o bakımdan ne yapayım benim düğün öncemde böyle oldu.
birgün gelinlikçimle telefonda konulşurken modeli belirlerken burnumdan kan gelmeye başladı ve durmak bilmedi bir türlü ankaraya sevk edildim hacettepede 15 gün kaldım ölümlere gittim resmen baharatlık filan vız gelir değil mi?
sen neler yaptın düğün tarihin ne zamandı?
geçmiş olsun cnm, şu aldığın babetmi vurdu..
çok çok geçmiş olsun
burun ameliyatı falan mı oldu?
derya iyiyim cnm sen nasılsın? nişan düğün falan senin durum neydi
ben bayadır topikten uzaktaydım işlerim yoğundu bi kaç ay şimdi rahatım ohhh
ah canım benim yaaa..:sinifsinif:neler atlatmışsın sen öyle.. Allahım birdaha göstermesin inşallah :Saruboceq: baharatlıkmış kirli sepetiymiş sağlık olduğu sürece alınılabilecek ve kullanılabilecek şeyler.. evdeki eskiklerde yapılır zamanlaolumunekankayizsmile.. 25 Eylül benim düğün de ama ramazan gelmeden önce bitirmek istiyoruz herşeyi, hem sıcaklar bana göre hiç değil, daha da artmadan sıcaklar halledelim diyoruz. tamamlıyoruz işte hafta sonu perdeleride hallettik şükür..a.s
evet canım yaw çok beğenerek aldım ama mahvetti ayaklarımı :uhm:
mg_love şimdi okudum cnm çok geçmiş olsun cnm ya
aman cnm bende pazardan aldım bi tane çok beğenerek o da vurdu bnm,aldanıyoruz güzel görünce ,gidip kalitelisini almak lzm..bidaa almam bende ders oldu..
mg_love geçmiş olsun cnm yaa geçmişe pek gidemedim,alıntıdan gördüm ..Allah şifa versin cnm..hiç bişi önemli değil tabiki ,önce sağlık..
oooo süper işte daha ne olsun benim düğün temmuzda birde düşün
perde demişken salona şu tülün yanına koyu renk kalın perde yapıyorlar ya iki tarafta sallandırmak üzere ondan yaptırdın mı ben salona taktım tülleri ama kalın perde yapmadım kel gibi oldu bilemedim ne yapsam
aa cnm allah şifa versin babana :Saruboceq:valla cnm düğündü kararımız babam rahatsızlandı durumu ağırdı o yüzden düğün seneye kaldıbabam iyileşirse büyük nişan olucak ayağa kalktığı an orkestra bakıcaz bulabilirsek tabi cnm öle
ah cnm ya çok tşkler çok iyisin. olumunekankayizsmilesenide anımsıyorum çilek valla bazılarına nicten anarak dua ettim sende onlardansın nick ile anarak dua etkili oluyordur umarım
evet burnumdan ameliyat olmuştum kemik kırdırtmıştım. 17 temmuz düğün doktor yetişir sıkıntı çıkmaz filan demişti ama çift dikiş yaptık amliyatı öyle işte
evet canım fon yaptırdım yanlara ben :))
Nişan kıyafetime sizce ne renk oje olmalı çok kararsız kaldım. french mi yoksa toz pembe tonları mı bilmiyorum.. Tabi makyaj tonlarımda belli değil
bende yapayım ölebişiler o zaman en iyisi böyle dediğim gibi kel kaldı
hımmmmm french diyorsunuzzzzeee makyajım ne renk olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?