-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ah canım benim yaaa..:sinifsinif:neler atlatmışsın sen öyle.. Allahım birdaha göstermesin inşallah :Saruboceq: baharatlıkmış kirli sepetiymiş sağlık olduğu sürece alınılabilecek ve kullanılabilecek şeyler.. evdeki eskiklerde yapılır zamanlaolumunekankayizsmile.. 25 Eylül benim düğün de ama ramazan gelmeden önce bitirmek istiyoruz herşeyi, hem sıcaklar bana göre hiç değil, daha da artmadan sıcaklar halledelim diyoruz. tamamlıyoruz işte hafta sonu perdeleride hallettik şükür..a.s

valla cnm düğündü kararımız babam rahatsızlandı durumu ağırdı o yüzden düğün seneye kaldıbabam iyileşirse büyük nişan olucak ayağa kalktığı an orkestra bakıcaz bulabilirsek tabi cnm öle

gizemcim cnm geçmiş olsun

senide anımsıyorum çilek valla bazılarına nicten anarak dua ettim sende onlardansın nick ile anarak dua etkili oluyordur umarım
evet burnumdan ameliyat olmuştum kemik kırdırtmıştım. 17 temmuz düğün doktor yetişir sıkıntı çıkmaz filan demişti ama çift dikiş yaptık amliyatı öyle işte

mg_love geçmiş olsun cnm yaa geçmişe pek gidemedim,alıntıdan gördüm ..Allah şifa versin cnm..hiç bişi önemli değil tabiki ,önce sağlık..

oooo süper işte daha ne olsun benim düğün temmuzda birde düşün
perde demişken salona şu tülün yanına koyu renk kalın perde yapıyorlar ya iki tarafta sallandırmak üzere ondan yaptırdın mı ben salona taktım tülleri ama kalın perde yapmadım kel gibi oldu bilemedim ne yapsam

aman cnm bende pazardan aldım bi tane çok beğenerek o da vurdu bnm,aldanıyoruz güzel görünce ,gidip kalitelisini almak lzm..bidaa almam bende ders oldu..

Benimde şimdi balkona terlik oldu eee napalım bide üstüne denk geldi olumunekankayizsmile
Topuklu ayakkabı giyicem ayağımda yara

evet canım fon yaptırdım yanlara ben :))

aa cnm allah şifa versin babana :Saruboceq:
en önemlisi sağlık tabi
umarım herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:

ah cnm ya çok tşkler çok iyisin. olumunekankayizsmile
burun ameliyatı kolay fakat sonraki süreç çok zor dikkat etmek lazım.
çok dikkatli ol güneşe falan çıkma şapkasız

Nişan kıyafetime sizce ne renk oje olmalı çok kararsız kaldım. french mi yoksa toz pembe tonları mı bilmiyorum.. Tabi makyaj tonlarımda belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…