-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çielk baktım canım maltepe de gayet hoşmuş
evet bağdat biraz sıkış sıkıştı ama biz yapsaydık okdar kişi gelmicekti ferahlicaktı ortam:))
maltepe de güzelmiş fiyatı da uygunmuş
bağdatta yer varmış demek
satıcı ağzı işte tee bi ay evvel yok demişti bize

sınav manyak kazıktı :)) ama resim bitsin perdeler çekcem nan :))
ee şimdi o dersi veremiyo musun?
geçmiş sınav soruları yayınlanmıştır hatigem ordan bakabilirsin durumuna

lepi maltepe düğün salonu gerçekten güzeldi ya inşallah olur
çok istiyorum :Saruboceq:
bağdat düğün salonu banada 1 ay önce tlf da dolu demişti. yalancılar sırnaşık şey
gittik 17 ekim boş dedi bide 31 ekim boş dedi

hatunlar günaydın hepinize. Speedy büyük geçmiş olsun, görünmez kaza işte. Sadece ayağın burkuldu dimi? Yıllar önce ben de düşmüştüm benim gözüm morarmıştı ve bir ay morun her tonu gözümde kalmıştı:)) Şimdi güldüğüme bakmayın çok sinir bozucu bir durumdu :)

hayılı olsun hatige. Biz de mobilyalarda karar kıldık sayılır :) Bu arada hsonu mobilyacıları gezerken beğendiğimiz mobilyaları kendi salon ölçülerimizi vererek adeko diye bir programda yerleştirttik. Ne nasıl durur 3 boyutlu halini görebildik. Eğer imkanınız varsa siz de bunu rica edin.

napim msjın yanıtsız kalmasın :kedi:
ay çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

iyi yaptın bebem.. ayy senle beraber bende heyecanlandım :)) :1hug:

çok sağol canım.. seninde hayırlı olsın mobiyaların.. biz mutfağıda öyle çizimle 3 boyutlu olarak gördük ve yaptırdık çok da iyi oldu.. mobilyalar içinde aynısı yapılacak alacağımız yerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…