- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.361
ne renge boyuncan speedy
Daha saçımı boyamam lazım sinir oluyorum yaw...
aa süper ya her mobilyacıda oluyo mu o sistemhayılı olsun hatige. Biz de mobilyalarda karar kıldık sayılır :) Bu arada hsonu mobilyacıları gezerken beğendiğimiz mobilyaları kendi salon ölçülerimizi vererek adeko diye bir programda yerleştirttik. Ne nasıl durur 3 boyutlu halini görebildik. Eğer imkanınız varsa siz de bunu rica edin.
selam cnm hoşgeldinçilekk geçmişi okumadım cnm
ne oldu karara bağladınız mı tarihi cnm
sağol cnm ama ben hasta değilim ki delikafaduldençilek geçmiş olsun canım
ne renk boyatacaksın?Daha saçımı boyamam lazım sinir oluyorum yaw...
ay saç boyaması demişken fena dipim geldi :))
olumunekankayizsmileiyi yaptın bebem.. ayy senle beraber bende heyecanlandım :)) :1hug:
]
Çilek canım böğürtlen siyah boyarımm.
Çilek canım böğürtlen siyah boyarımm.
kuzenimin rengi :)) çok hoştur :)) yerimseniben
selamlarrrr
epey bir ara oldu kızlar ben yazmayalı ama neler oldu neler :)
öncelikle üyeliğim iptal oldu sivri zekam sayesinde ama arada geçen zamanda özledim buraları gerçi hatırlayanım olur mu bilinmez ama ben pekçok kişiyi hep anımsadım hep dua ettim işleri rast gitsin die
özetleyecek olursam;
ameliyat olmuştum yatıyordum en son işler ters gitti durdurulamayan bir burun kanamasıyla tekrar acilen ameliyat oldum ve aşırı kan kaybıyla boğuştum uzunca bir süre
evimizi tuttuk, mobilyalarımız binbir aksilikten sonra geldi en sonunda ne zormuş yaptırmak tarihinde teslim almak resmen öldük kızlar resmen siz siz olun sipariş verdiğiniz yere dikkat edin
şuan düğünü bekliyoruz heyecanlı değil müthiş gerginiz. ada evlendi sanırım, you know un eşinin iş durumu nasıl oldu.
beni anımsayan var mı bu arada????
kızlar evlilik hazırlıkları çok ama çok zor.
aileleri idare etmek çok ama çok zor.
patlayacağım orta yerimden yemin ederim.
sizlerde ne var ne yok
canım hg tekrar :)) eski bartınlı hemşerim..:)) tekrar tekrar geçmiş olsun.. evlilik hazırlıklarında bitmiş gibi hadi gözün aydın hayırlsı.. darsı başımızda.. :))
çok saol zeynepcimçilekciğim hayırlısı olsun cnm
inş. istediğin yerde olur okudum şimdi
bizimde artık bi karara bağlansa üstümden yük kalkıcak
selam hatırladım siziselamlarrrr
epey bir ara oldu kızlar ben yazmayalı ama neler oldu neler :)
öncelikle üyeliğim iptal oldu sivri zekam sayesinde ama arada geçen zamanda özledim buraları gerçi hatırlayanım olur mu bilinmez ama ben pekçok kişiyi hep anımsadım hep dua ettim işleri rast gitsin die
özetleyecek olursam;
ameliyat olmuştum yatıyordum en son işler ters gitti durdurulamayan bir burun kanamasıyla tekrar acilen ameliyat oldum ve aşırı kan kaybıyla boğuştum uzunca bir süre
evimizi tuttuk, mobilyalarımız binbir aksilikten sonra geldi en sonunda ne zormuş yaptırmak tarihinde teslim almak resmen öldük kızlar resmen siz siz olun sipariş verdiğiniz yere dikkat edin
şuan düğünü bekliyoruz heyecanlı değil müthiş gerginiz. ada evlendi sanırım, you know un eşinin iş durumu nasıl oldu.
beni anımsayan var mı bu arada????
kızlar evlilik hazırlıkları çok ama çok zor.
aileleri idare etmek çok ama çok zor.
patlayacağım orta yerimden yemin ederim.
sizlerde ne var ne yok
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahhh canım haticeciğim
sağol canım benim bitti gibi derken evi tuttuk muslukar bozuk kapılar kapanmıyor bazırları bunları yaptırmak gerek. mesela banyo paspasıdır baharatlıktır saklama kaplarıdır kirli sepetidir vs vs milyonlarca ayrıntı eksiğimiz var zaman zaman alacağız mecburen
ama hayatta kaldığıma şükredeceğim günler olacakmış şimdi o durumdayım takmıyorum o bakımdan ne yapayım benim düğün öncemde böyle oldu.
birgün gelinlikçimle telefonda konulşurken modeli belirlerken burnumdan kan gelmeye başladı ve durmak bilmedi bir türlü ankaraya sevk edildim hacettepede 15 gün kaldım ölümlere gittim resmen baharatlık filan vız gelir değil mi?
sen neler yaptın düğün tarihin ne zamandı?
Canım Haftasonu ayakkabı aldım ayağımı vurdu her yanım yara oldu bide üstünde evde merdivenden düştüm yüzüstü ayağım burkuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?