- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.521
ve inanamayacaksın bende aileme 3 saat mesefede oturacağım :)))))
selam kızlar nasılsınız bayadır görüşemedik
nasılsın canım
Çilek canım vallahi istedi mi herşeyi beceriyor ama içinden gelmesin asla yapmazlmaz: Dünde arkalarını boyarım ben dedim bi baktım takmış eldiveni
he he bnmde saçlarımı kocam boyuyo...kaydirigubbakcemile
kimin yatağı visco ,bnm kide visco çok rahat 5 saat bile uyusan dinlenmiş olarak kalkıyosun ..süper bişi..
hımmmmm ne güzel tebrikler bu arada dün sana işyerinden mail attım aldın mı :roflol::roflol:
he he aldım cnm..tesisatları ben çizmiyorum ama yardımcı olmuşlardır umarım :)
şanslısın işte cnm =)Çilek canım vallahi istedi mi herşeyi beceriyor ama içinden gelmesin asla yapmazlmaz: Dünde arkalarını boyarım ben dedim bi baktım takmış eldiveni
şeker hg senin düğüne de az kaldı sanırım sempatiksalakcinniselam kızlar nasılsınız bayadır görüşemedik
biraz daha konuşun tesadüfler çıkıcak yine kaydirigubbakcemile3ve inanamayacaksın bende aileme 3 saat mesefede oturacağım :)))))
eeee özelliği ne ilk kez duyuyorum da :sm_confused: zamanı gelince aklımda olur bari
kimin yatağı visco ,bnm kide visco çok rahat 5 saat bile uyusan dinlenmiş olarak kalkıyosun ..süper bişi..
mglove bişey sorcam nickinin bi anlamı varmı
çok var stede bu nickte oyüzden soruyorum
mg magic mi oluo
caniko genelde yastıkları bilinir böle hani elini bastırıyosun 5 parmak izi kalıyo...yani yattığın anda tüm vücudunu kaplıyo..valla alışmışım ben, Bursaya gidiyom annemlere kalmaya sırt ağrıdsıyla uyanıyorum orada..3 ay olmuştur saırım kullanmaya başlıyalı...
anammm ne güzelll bizde öyle alalım madem aklımda olsun ama ilkj kez duydum Şeniz
ya visco ya içim gitti reesmenkimin yatağı visco ,bnm kide visco çok rahat 5 saat bile uyusan dinlenmiş olarak kalkıyosun ..süper bişi..
çilek seni görmekte beni çok mukaddes duygular içine soktuopuyorumnanaktan
he bide ben trenle yarım saatlik mesafede olcam ama anama göre
çççooook uzak bi yer orası
soranlara uzak uzak tee nere diye anlatıo
bende dün nette bir araştırma yaptım oradan okudum yaylı yatakta baskı yataktan vucud doğruymuş bu sebeple yaylar vucuda baskı yaparak vucudun şeklini lılarmış viscoda ise baskı vucuttan yatağa doğruymuş ve vucudunbaskısına göre yatak şekil alıyormuş vs vs yrıca visco denilen yatakların çoğu visco olmayabiliyormuş metreküpüne ne kadar visco düştüğünü sormak gerekiyormuş ayrıca kişinin kendi kg ımana uygun yatağı seçmesi gerekiyormuş baya bir araştırdım dün ve viscoda karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?