-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatige evet canım o ay ölü ay lacak hazırlnma bakımından
gelinlik bakmak beni korkutuo kesin beğenmem ben:))

çilek seni görmekte beni çok mukaddes duygular içine soktuopuyorumnanaktan

mglove o yatak neymiş öyle bee:S
çok pahalı
bzde visko istioduk ama bu nedenden ötürü alamicaz sanırım:S

he bide ben trenle yarım saatlik mesafede olcam ama anama göre
çççooook uzak bi yer orası
soranlara uzak uzak tee nere diye anlatıo

mglove bişey sorcam nickinin bi anlamı varmı
çok var stede bu nickte oyüzden soruyorum
mg magic mi oluo

kimin yatağı visco ,bnm kide visco çok rahat 5 saat bile uyusan dinlenmiş olarak kalkıyosun ..süper bişi..

Çilek canım vallahi istedi mi herşeyi beceriyor ama içinden gelmesin asla yapmaz lmaz: Dünde arkalarını boyarım ben dedim bi baktım takmış eldiveni
şanslısın işte cnm =)
selam kızlar nasılsınız bayadır görüşemedik
şeker hg senin düğüne de az kaldı sanırım sempatiksalakcinni
ve inanamayacaksın bende aileme 3 saat mesefede oturacağım :)))))
biraz daha konuşun tesadüfler çıkıcak yine kaydirigubbakcemile3

eeee özelliği ne ilk kez duyuyorum da :sm_confused: zamanı gelince aklımda olur bari

caniko genelde yastıkları bilinir böle hani elini bastırıyosun 5 parmak izi kalıyo...yani yattığın anda tüm vücudunu kaplıyo..valla alışmışım ben, Bursaya gidiyom annemlere kalmaya sırt ağrıdsıyla uyanıyorum orada..3 ay olmuştur saırım kullanmaya başlıyalı...

kimin yatağı visco ,bnm kide visco çok rahat 5 saat bile uyusan dinlenmiş olarak kalkıyosun ..süper bişi..

visco alacağız da pahalı birazcık ben düşünüyorum farklı farklı dediler visco bakıoruz artık bizde bakalım

mglove bişey sorcam nickinin bi anlamı varmı
çok var stede bu nickte oyüzden soruyorum
mg magic mi oluo

M sevdiceğimin baş harfi G benim başharfim love zaten belli belli besbelli ama önce M gelior dikkat :))))

anammm ne güzelll bizde öyle alalım madem aklımda olsun ama ilkj kez duydum Şeniz

anammm ne güzelll bizde öyle alalım madem aklımda olsun ama ilkj kez duydum Şeniz

bende dün nette bir araştırma yaptım oradan okudum yaylı yatakta baskı yataktan vucud doğruymuş bu sebeple yaylar vucuda baskı yaparak vucudun şeklini lılarmış viscoda ise baskı vucuttan yatağa doğruymuş ve vucudunbaskısına göre yatak şekil alıyormuş vs vs yrıca visco denilen yatakların çoğu visco olmayabiliyormuş metreküpüne ne kadar visco düştüğünü sormak gerekiyormuş ayrıca kişinin kendi kg ımana uygun yatağı seçmesi gerekiyormuş baya bir araştırdım dün ve viscoda karar kıldık

ya visco ya içim gitti reesmen
taksitle alalım bizde kaydirigubbakcemile3

çilek seni görmekte beni çok mukaddes duygular içine soktuopuyorumnanaktan

he bide ben trenle yarım saatlik mesafede olcam ama anama göre
çççooook uzak bi yer orası
soranlara uzak uzak tee nere diye anlatıo

ay lepim hasanpaşa şurdan şurası yaw trenle sempatiksalakcinni

Hımmmmmm çok iyi vallahi ama ben şimdi istemem bide ona kafa yormayım.
Alacağımızda iyice bakarım araştırım olmadı size sorarımm Şenizyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…