-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zuzu saçların kısa mı senin
hiç çıt çıt kaynak postiş nedir bilmem ama neyinden sıkıldın saçının ?

Son düzenleme:

eveet canım soru sanaydı ona bakarsan benim elemanlarım 20-45 arası:)

zuzu açların kısa mı senin
hiç çıt çıt kaynak postiş nedir bilmem ama neyinden sıkıldın saçının ?

ya benim aptal saçlarım uzamıyo düğün var ya şimdi şöle çıt çıt saç alam diyorum hafif sardırım açık olsun diyorum

hadi hayrılısı çileğimm netten bakmanaın çok da anlamı yok hazır alacaksan .. ben de baktım baktım gittim ilk giydiğim gelinliğe eet bu dedim... içim de çok rahat...

ya o kdr yazdım hep silindi mafoldumben
gracem hazır olmucak
numuneleri denicem hangisini beğenirsem ve yakışırsa o dikilecek
üzerinde ufak değişiklikler olabilir
falan filan işte

ya benim aptal saçlarım uzamıyo düğün var ya şimdi şöle çıt çıt saç alam diyorum hafif sardırım açık olsun diyorum

bnm saçlar uzuyoda ince telli
biraz gürleşsin die bi ara saç topiklerine takılmıştım
baktım yöntemleri uygulayamıyorum geri kaçtım kaydirigubbakcemile3
senin nsl hoşuna gidiyosa öle yaptır cnm bayanssulusmile
zuzu bakıorum şimdi cnm

çilek peki elbisem nasıl ben pek şıkırdaklı şeyleri sevmiyorum sade seviyorum

kızlar bu aylans sizce nasıl?
bunun sarı altınını aldım bugün
eski alyansımı verip, üzerine ekleyip..
nişanlım kırıldı ama, eski alyansımızın bi maanevi değeri vardı felan diye surat asıyo..
haklı belki de, ama eski aalyansımız hiç içime sinmiyodu..aceleye gelmişti..çabucak almak zorunda kalmıştık :çok üzgünüm:
ama o öyle yapınca da şimdi kendimi suçlu hissediyorum
üstüne birde yüzüğün parmağıma uygun olanı yoktu, haftaya cumartesi gelecek.. 1 haafta yüzüksüz dolaşıcam..parmağım bi tuhaaf geliyo baktıkça, kafam karıştı :/

nasıl sizce bu model..

bence harika tamtur yüzüğü hastasıyım nişanda benimde olcak:)

Nektar bu yüzük harika canım bayıldım ben. kaça aldın? iyi yapmışsın değiştimekle. Benimki de çok aceleye gelmişti içime sinmiyor değiştirecez ama nişanlımla birlikte yapacaz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…