- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.021
sirkencubin hg
zuzu elbisen güzel her zaman sadelik asilliğin göstergesidir
nektar yüzük çok güzel güle güle kullan hiçte üzülme senin içine sinmemiş önceki
bence iyi yapmışsın nişanlında anlayış göstercektir eminim ileride tabi :)
ya haftaya benim görümcenin düğünü var benim saçlarda kısa kaynak kimse pek önermiyo çıt çıt mı alsam diyorum
şu hoşuma gitti nette baktımda şimdi
Nektar asla suçluluk duyma senin içinin rahatladığını görünce nişanlının da hoşuna gidecektir bu durum.
Aaaa geçmiş olsun bugün geçtimi canım.iyi olmaya çalışıyorum canım sabah bir kalktım dudağım şişmiş silikon yaptırmış gibi alerjilerim azınca şişiyo dudağım ay sabah yolda herkes bakıyo deli oldum:)))))))))
sor bakalım canım dinliyorum seni
Bencede en isabetlisi gitmemen canım nişanlın anlar seni merak etme. Annem hastanede yatarken bende tıpkısını düşünüyordum güzel bişey olsa ona ihanet ederim gibi geliyordu hep. İnşallah geçer hepsi ve sonra güzel bir tatil yaparsınız yaw.ya şimdi hala babam hastane de yatıyor ya biliyorsun durumu. gerçi her gün biraz daha iyi oluyor. annem kalıyor yanında hastanede de refakatçi olarak. cem'de bana bugün dediki akşam özdereye gideim yazlığa en azından biraz kafan dağılmış olur yarın sabah da erkenden kalkar izmire geliriz dedi. ama şimdi annem ve babam hastanedeyken ben yazlığa gidip orda eğleniomuş gibi olmak bana haksızlık yapıomuş gibi gelio.. uff cem'e de bunu nası söliim bilemiorum ki? sonuçta aslında akşam kalmıorum annemlerin yanında akşam dönüorum gidiorum eve.. sabah kalkıp hastaneye gidiorum.. aynı şey olucak ama annem fazla alıngan oldu bi kaç gündür bana durup dururken carlarsa die korkuorum biraz bilmiyorumkismile canım bu arada sana da geçmiş olsun.. olsun takma kafana sen de netice de alerjik bişiymiş
Deryacımm nasılsın?jselammmmmmmmmmmmmmm
Yakışır çilekime:)sen ne müdürüsün cnm ?
ben 8 yıldır bi şirkette muhasebe müdürlüğü yapıorum
bundan öncede müdürdük ama maaş sorunum vardı
şimdi maaş da halloldu iyi müdür olduk sempatiksalakcinni
Yakışıııırbende bir alman şirketinde personel müdürüyüm canım:)
sempatiksalakcinniuykum vaaa:))
ah ulen ah beni de biyere müdür yapsınlar
kök söktürcem de
Allah içimi bilio galba daha bişi nasip olmadı haha
alkisalkisalkiscnm
25.07.2009 da nişanlandım
03.10.2010 da evleniyorum nasipse salon falan tutuldu.
ee seni soralım
alkisalkisalkisçilekle aynı gün zuzu
Nişanlar evde daha samimi geliyor bana.salonda olmicak canım ama tam olarak yarın kesinleşicek ya bizim evde olucak, ya da erkek tarafı dediki, yazın evde bunaltıcı olur sıcakta. artık aramızda siz-biz diye bişey yok. isterseniz bizim bahcede yapalım. o kesinleşsin de ona göre ayakkabı falan alıcam daha cünkü. bahcede olucaksa topuksuz alcam cünkü. telaş sardı daha ayakkabım yok die :gitme:
kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz 2 gündür netim yoktu gelemedimmmm çilekkkafaaa hayrılı uğurlu olsunnnnn gelinlik denemelerine başlayacaksınnn çok güzel bir his...
pazartesi eşyalarım geliyor ... 13 ünde de çeyizim gidiyorrr[/COLOR] foto çekeceğim paylaşarımmm sizlerle.... çok az kaldııı heyecan bastıı..
Süperrrrrrrr. Benim ilk alyansımda gümbürtüye gelmişti değiştirdim sonra. Diğeride duruyor evde herkes gümüş mü derdi sinir olurdum:)kızlar bu aylans sizce nasıl?
bunun sarı altınını aldım bugün
eski alyansımı verip, üzerine ekleyip..
nişanlım kırıldı ama, eski alyansımızın bi maanevi değeri vardı felan diye surat asıyo..
haklı belki de, ama eski aalyansımız hiç içime sinmiyodu..aceleye gelmişti..çabucak almak zorunda kalmıştık :çok üzgünüm:
ama o öyle yapınca da şimdi kendimi suçlu hissediyorum
üstüne birde yüzüğün parmağıma uygun olanı yoktu, haftaya cumartesi gelecek.. 1 haafta yüzüksüz dolaşıcam..parmağım bi tuhaaf geliyo baktıkça, kafam karıştı :/
nasıl sizce bu model..
Çok hoş nan.
Merhaba lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm kuş nabermerhabalar hanımlarr
bnm saçlar uzuyoda ince telli
biraz gürleşsin die bi ara saç topiklerine takılmıştım
baktım yöntemleri uygulayamıyorum geri kaçtım kaydirigubbakcemile3
senin nsl hoşuna gidiyosa öle yaptır cnm bayanssulusmile
zuzu bakıorum şimdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?