-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zuzu çok severim bahçelievler bakırköy taraflarını
bi ara çok geliyodum oraya işlerden dolayı sgk ya.
karşıda maltepede oturuyorum
evlenince de byk ihtimal yine burda oturucaz
bostancıyı bilirsin orayı geçiyosun maltepe gelio :)
cemre hayırlısı olsun cnm
elbisen falan herşeyin hazır mı?
lepi tatlım belediyenin sitesinden baktım
idealtepedeki bi sağlık ocağından yaptıracakmışız
gerekli evraklarada baktım bana az geldi
eğer o kdr evraksa sorun değil
bi ara çok uğraştırıyo diyodu herkes :))
ordan kalmış aklımda

uğraştırmıo için rahat olsun:))

zuzu üçlü yapak nedemek :))

ben gidiom nevrim döncek yakında
hadin selametle

ay canım senin çok az kalmış evdemi yapıcan salondamı?

salonda olmicak canım ama tam olarak yarın kesinleşicek ya bizim evde olucak, ya da erkek tarafı dediki, yazın evde bunaltıcı olur sıcakta. artık aramızda siz-biz diye bişey yok. isterseniz bizim bahcede yapalım. o kesinleşsin de ona göre ayakkabı falan alıcam daha cünkü. bahcede olucaksa topuksuz alcam cünkü. telaş sardı daha ayakkabım yok die :gitme:

saol canım
elbiseyi aldım da, nişan bahcede mi evdemi olcak o belli değil, o yüzden ayakkabıyı alamadım daha, yarın belli olcak. pazartesi koşa koşa gitcem kaydirigubbakcemile3

yok cnm telaş yapma
daha var hemde yarın belli olacakmış
ama son güne veya mümkünse son haftaya bişey bırakma
hallet hepsini yerimseniben

lepim
ii geceler rüyanda beni görsırnaşık şeysırnaşık şey

ay zaten cumartesi LYSye gircem pazar nişan olcak
delirmek üzereyim sempatiksalakcinni

evet çilek güzeldir bahçelievler
cemre eylül valla bende evde mi yapsak diyom çevremde diyo evde olsun diye kararsızım salonda çok şahşahlı istemiyom aslında

bende evde yaptım kızlar akraba arası
45- 50 kişi vardı
eviniz büyükse salona gerek yk bir sürü telaş oluyo

aa 1 hafta snraya yapsaydınız ya cnm
niye sıkıştırdınız
sınav daha önemli

almanyadan akrabalar falan glcekmiş o tarih uydu ancak canım
ben de istemedim ama, sonra yapsak da kimse olmicaktı e ben de öle istemedim kuru kuru

zuzuuu ben de öle şaaşaalı bişe istemedim yani nişanda gerek yok bence salona
zaten gec belli oldu benimki, istesemde bulamazdık muhtemelen

dimi en güzeli evde bende öle düşünüyorum büyük bir ihtimal öle olucak.haftaya da görümce adayımın düğünü var izmire gidicem offff kızlar çıt çıt saç alsam diyorum kaynak yaptırıcaktım vazgeçtim zararlı dediler yani kimse önermiyo siz ne diyosunuz saçlarımdan da sıkıldım

kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz 2 gündür netim yoktu gelemedimmmm çilekkkafaaa hayrılı uğurlu olsunnnnn gelinlik denemelerine başlayacaksınnn çok güzel bir his...

pazartesi eşyalarım geliyor ... 13 ünde de çeyizim gidiyorrr foto çekeceğim paylaşarımmm sizlerle.... çok az kaldııı heyecan bastıı..

kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz 2 gündür netim yoktu gelemedimmmm çilekkkafaaa hayrılı uğurlu olsunnnnn gelinlik denemelerine başlayacaksınnn çok güzel bir his...

pazartesi eşyalarım geliyor ... 13 ünde de çeyizim gidiyorrr foto çekeceğim paylaşarımmm sizlerle.... çok az kaldııı heyecan bastıı..

bu arada iş nasıl şekerim:)sıkıntılıydın yalnış hatırlamıyosam

bu soru bana mı???
değilse bile öle var sayıp cevaplıyorum kaydirigubbakcemile3
önceki işim çok ayak işiydi getir götür
sonra resim kursunda ögretmenlige başladım, bu da yorucu falan ama maaşı iyi en azından
tek kötü yanı ögrencilerimin benden 20 yaş falan büyük olması, 54 yaşında bi kadın bile var yani, ee ben daha 22 yaşındayım kaydirigubbakcemile3

gracem hayırlısı olsun
yarın denicem bakalım heyecanlıyım eyvahedigeldismile
çamlığın karşısında da biraz aşağısında da güzel gelinlikçiler gördüm gezicez bakalım
netten bakınca kafam karışıyo
moda evlerindeki gelinlikler daha hoşuma gidiyo canlı canlı görüorum o yüzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…