-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

şimdi hani haftaya düğün varya ben dedimki haftalar önce cumadan gelemem c.tesi çalışıyorum izin almaya çalışıcam ama alamasam iş çıkışı atlar gelirim dedim sanki ben böle hiç konuşmamışım gibi bana dyoki cumadan gel ne zaman sölicen falan 3-4 günn önce tekrar izah ettim dedim ki bak aşkım ben kafama göre izin alamam işler yoğun bütün şartlarımı zorluucam ama olmadı c.tesi öğlen gelirim dedim hala diyoki ya bilet kalmaz sa falan filan ben yine sabırla dedim ya o kadar firma var nasıl biter falandedim hala ya bilet kalmassa falan diyince bende film koptu bir hafta sabır ettim sonra bu seferde tamam izin alma sorun yaşama falan dedim iş çıkışı gelirsin dedi cuma gecesinden bilet bakarız c.tesi kaçta çıkıcan onu hesap ederiz bilet alırız konu kapandı dedi bende dedim sen benim adıma nasıl karar verirsin ben sana tut ki c.tesi 2 de çıkıyorum derimde 3 de çıkarım 4 de çıkarım o yüzden dur bekleyelim önümüzde bir hafta var diyorum hala trip atıyo film attı avazımın çıkıtığı kadar bapırdım bilet biterse ne yapayım o zaman söle dedim bana diyo sen zaten gelmeyi istemiyosun gelme dedi bende iyi gelmiyorum dedim kapattım bir sürü uyuz msj atmış bu swfer aradım meşgule bastı tekrar aradım ablası çıktı ağlamaya başladım bir yandanda bağırdım ablasıda sakin ol falan dedi beni ablasıyla boşyere yüz göz etti ya annem üzüldü ben hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım boşaldı bütün apt beni dinledi tlf aldım fırlattım sonunda sonra gece msj atmış işte hatalıyım senin bir haftadır gerdim ama bilet kalmaz diye korktum mutlu ol ben seni seviyorum falan demiş anladı ama suçunu bu kadar beni gerdikten sonra ne anlamı vardı yaaa çok sinirlerimbozuk

valla yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim
hiç dayanamam böyle baskı boyutuna gelmiş isteklere, ben de olsam senin gibi tepki verirdim ama uzaktan bakınca aslında sadece seni cok sevdiğinden böyle davranmış gibi ve bi aksilik cıkmasından korkmuş gibi, sensizliğe sanırım dayanamıyo artık
peki kesin olarak bitti mi yani? mesaja cevap vermedin mi? eyvahedigeldismile

Evet, baskı yapıp bunaltmış seni..
farklı şehirlerde misiniz canım?
Özlediği için, heyecanlı olduğu için sürekli aynı konuya gelmiş gibi geldi bana

evet kızlar ayrı şehirlerdeyiz o izmirde ben ist.ya herhalde planları var sanırım birşeyler yani sürprizleri var sanırım anlıyorum onu ama bende bunaldım elimde olsa izin alıcam ama kafama göre alamıyorum işte işlerim yoğun oluyo offf bende patladım işte ya çok asabiyim nasıl yencem bu huyumu bilmiyorum

ahh ahh işte erkekler
ben de bazen bişey oluyo hastaneye gitcek oluyorum emrenin yanına ameliyat falan oldum ya orda çok sık gitmem gerekiyodu bi aralar
gidene kadar 10 kere arardı nerdesin erken gel hadi çık şimdi gel tamam canım çıktım diyorum 5 dakika geçiyo nerdesin diye arıyo e ben kadıköydeyim hastane küçükbakkalköyde ışınlanarak mı gidicem sanıyo napıyo bilmiyorum ki. çocuk gibi sabırsızlanıyolar.
ama sonuçta onunda kötü bi niyeti yokki zuzu
dün kavga etmiş olsanız bile bugün ara mesaj at veya bilmem yani uzatmaya gerek yok bence ne kadar bunalsan bile, hatasını anlamış ne de olsa
tabi sen bilirsin ama

seninle yaşadığım her anın her dk nın mutluluğunu hazzını her zaman yüreğimde yaşıcam.seni bana bir lutüf olarak veren allah hep böle düşündüm geride alıcakmış meğer çok fazlda yazıp kafanı şişirmek istemiyorum.kendine dikkat et mutlu olmanı istiyorum seni ne kadar sevdiğimi biliyosun ama sana saygı duymaktan başka elimden bişiy gelmiyo

yok cnm nie alınıosun
sen demedin tabiki ben dedim cnm da
anneminde öyle gelinliği kolları tülden uzun
yani şimdikiler çok farklı eskilere göre onu demek istedim yerimseniben
yok tatlım alınmıyrm ztn
evet eskiden nedense hep uzun kolluymuş modeller zaten
şimdi değişik kollar üstler çıktı
iyi de olmuş daral basar bana uzun kolla
normalde kışın bile uzun kollu zor giyiyrm ben

Şeniz canımm benimm

bilemedim ne dicegimi bilmiyorumkismile

ben burdayım cemrecim :)

zuzucum yaa yavrum olur arada böyle tartışmalar :)

bu seninki sana evlenme teklif etti miydi? haftasonu onu planlamış olmasın süpriz olarak :) o yüzden cumadan gel istiyodur, ve planları bozulacağı için tırsıyodur :)

bende bilmiyorum ya kafm çok karışık sen olsan napardın b durumda cemre ya

mesaj atardım ama fazla da yüz vermezdim yani sadece içi içini yemesin diye, onu biraz rahatlatıcak bişeyler yazardım. ama canım cicim gibisinden değil tabiki bi süre mesafeli dururdum. e hatasını zaten anlamış, bi şeklde telafi eder artık diye düşünür beklerdim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende öle düşünüyordum:)öle yapim dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…