- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.241
valla dün bende saydım ve ayrıldık
konuşmadan, sadece sen üzülüp için içini yiyecekti
konuşup halletmenize çok sevindim canımm :)))
şimdi hani haftaya düğün varya ben dedimki haftalar önce cumadan gelemem c.tesi çalışıyorum izin almaya çalışıcam ama alamasam iş çıkışı atlar gelirim dedim sanki ben böle hiç konuşmamışım gibi bana dyoki cumadan gel ne zaman sölicen falan 3-4 günn önce tekrar izah ettim dedim ki bak aşkım ben kafama göre izin alamam işler yoğun bütün şartlarımı zorluucam ama olmadı c.tesi öğlen gelirim dedim hala diyoki ya bilet kalmaz sa falan filan ben yine sabırla dedim ya o kadar firma var nasıl biter falandedim hala ya bilet kalmassa falan diyince bende film koptu bir hafta sabır ettim sonra bu seferde tamam izin alma sorun yaşama falan dedim iş çıkışı gelirsin dedi cuma gecesinden bilet bakarız c.tesi kaçta çıkıcan onu hesap ederiz bilet alırız konu kapandı dedi bende dedim sen benim adıma nasıl karar verirsin ben sana tut ki c.tesi 2 de çıkıyorum derimde 3 de çıkarım 4 de çıkarım o yüzden dur bekleyelim önümüzde bir hafta var diyorum hala trip atıyo film attı avazımın çıkıtığı kadar bapırdım bilet biterse ne yapayım o zaman söle dedim bana diyo sen zaten gelmeyi istemiyosun gelme dedi bende iyi gelmiyorum dedim kapattım bir sürü uyuz msj atmış bu swfer aradım meşgule bastı tekrar aradım ablası çıktı ağlamaya başladım bir yandanda bağırdım ablasıda sakin ol falan dedi beni ablasıyla boşyere yüz göz etti ya annem üzüldü ben hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım boşaldı bütün apt beni dinledi tlf aldım fırlattım sonunda sonra gece msj atmış işte hatalıyım senin bir haftadır gerdim ama bilet kalmaz diye korktum mutlu ol ben seni seviyorum falan demiş anladı ama suçunu bu kadar beni gerdikten sonra ne anlamı vardı yaaa çok sinirlerimbozuk
evet kızlar ayrı şehirlerdeyiz o izmirde ben ist.ya herhalde planları var sanırım birşeyler yani sürprizleri var sanırım anlıyorum onu ama bende bunaldım elimde olsa izin alıcam ama kafama göre alamıyorum işte işlerim yoğun oluyo offf bende patladım işte ya çok asabiyim nasıl yencem bu huyumu bilmiyorum
yok tatlım alınmıyrm ztnyok cnm nie alınıosun
sen demedin tabiki ben dedim cnm da
anneminde öyle gelinliği kolları tülden uzun
yani şimdikiler çok farklı eskilere göre onu demek istedim yerimseniben
İdare eder hamdolsun kuşum:) Evet bilirim hemen arkidaşımı:)
A.S. canım hayırlı olsun arkadaşınada. Darısı başına amin cnm. Az önce sana napiyosun dedim görmedin sanırım bu arada arada slm veriyorum sana gizem naber diye onalrıda görmüyosun hiç:) hhh :)
seninle yaşadığım her anın her dk nın mutluluğunu hazzını her zaman yüreğimde yaşıcam.seni bana bir lutüf olarak veren allah hep böle düşündüm geride alıcakmış meğer çok fazlda yazıp kafanı şişirmek istemiyorum.kendine dikkat et mutlu olmanı istiyorum seni ne kadar sevdiğimi biliyosun ama sana saygı duymaktan başka elimden bişiy gelmiyo
bilemedim ne dicegimi bilmiyorumkismile
bende bilmiyorum ya kafm çok karışık sen olsan napardın b durumda cemre ya
ben burdayım cemrecim :)
zuzucum yaa yavrum olur arada böyle tartışmalar :)
bu seninki sana evlenme teklif etti miydi? haftasonu onu planlamış olmasın süpriz olarak :) o yüzden cumadan gel istiyodur, ve planları bozulacağı için tırsıyodur :)
mesaj atardım ama fazla da yüz vermezdim yani sadece içi içini yemesin diye, onu biraz rahatlatıcak bişeyler yazardım. ama canım cicim gibisinden değil tabiki bi süre mesafeli dururdum. e hatasını zaten anlamış, bi şeklde telafi eder artık diye düşünür beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?