-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende öle düşünüyordum:)öle yapim dimi:)

ben kıyamam yaa öle üzülmesine =) senin yerinde olsam çoktan barışmıştık biz hemen eriyip bitiyorum ben hic dayanamıyorum, ama dışardan bakınca bu daha mantıklı geliyo, içi içini yemesin yeter, fazlasına gerek yok, şımarır sonra

valla bilmiyoruki ya tamam oda haklı ama bende bunaldım çok ya zaten bir aydır hastaneleri git gel süründüm canım rahat değil iş yoğun bide melih bir hafta üzerime gelince sinir tavan yaptı bende kız gdmt bak ya heyecan yaptım şimdi he acaba ölemi bilmiyomki özledim çok ben seni düğünde yanımda olmanı istiyorum diyo

aynen zeynebim ya
bi de master tezi idi
hem çalış hem tezle uğraş bitti onunki gittim izledim de hehe:d

ya sizin orada bunlatıcı hava mı zeynep bura iğrenç yağıo yağıo
sankim gök delindi:)

valla bilmem ki :) kızlar ben çıkıyorum akşam girerim burda olursanız laflaşırız yine sizi çok öptüm beni dinlediğiniz için saolun bon bonlarım ya sizi seviyorum

zuzu evet evlenme teklifi yada başka br süpriz olabilir
evet biraz üstelemiş bunaltmış
ama ayrılmak için geçerli bir seep değil
bence ara konuş üstelemeyin bukadar
sonuçta olgun insanlarsınız
olgunca düşünmelisiniz

cnm burda hava bir açıo bir kapıo
bi bakıosun acayip sıcak bunalıyrm aradan yarım saat geçio yağmur başlıo
ilginç bi hava var
lepi cnm sana bişiy sorcam bilgin vardır
özel üniv. lerde yükseklisans yapıca sanırım devamını getiremiomuşun öle mi
birde normalde yükseklisansa ne kadar ödenio özelde ne kadar alıolar

devamını getirmek derken doktora yapmak mı kastın?
eğer öyle ise sanmıyorum özelde okuyan arkadaşlarım var hiç böyle birşey duymadım canım
özelde normalde zaten pahalı herşey :)
ama yüksekte nekadar alırlar en ufak fikrim yok canım
biz 150 gibi bişi verioruz dönem başına

deyi verin bakem bunlardan hangisi hoş?
bide bizim salon küçük ona göre köşe daha mı iyi olur bir de ikinci koyduğumun 3+1+1 şeklindesi abesle iştigal mi olur

lepi oturma odası yapmıcaksanız köşe derim çünkü ben çok seviyrm köşeyi modern duruo ama 2. takımda çok spor tarz bişiy bence 2sinden biri
3. rengini beğenmedim ( köşe salon için uygun olmayabilir ama az kişi oturabiliomuş galiba )

yok bbe zeynebim bi odamız olcak hem oturcaz hem misafir ağırlicaz ve 16 m2 kadar bişey minik yani
koltuk masa ve tv için büfe sığmalı o odaya:)
ben de köşeyi beğendim yanına bi de tekli oldumu yeter heralde
buarada köşe olan deri:)
4 kişilik dio ama daha fazla sığar heralde
ay ben bunları bi gidip göremedim

Son düzenleme:
ciddimisin sen ne kadar uygun
nerdemiş bunlar ya acaba ne zamana kadar böledir ki
köşe çok güzel evet ama bak derilerde oturması rahat değilmiş
kuşum 1 oda 1 salon mu tuttunuz siz
ya aslında bende öle istiom ama çok pasaklıyım ben itiraf ediom yani
oda her zaman toplu olmayabilir ani misafir gelir alıveririm salona hemen birde abim fln gelirse kalıcak oda olsun istiyrm

2 oda bir salon ama minik bi odamız var orada kitaplığımız bi çalışma masamız bir de çekyat sığıo canım

Son düzenleme:
selam kıslarr
lepicimm köşe çok güzel , benimde küçük odamda aynen buna benzer bi kşöe var ve çok seviyorum ama itiraf etmek gerekirse salonda kullanmak için pek önermem, misafirin geldiğinde oturacak yer bulmakda sıkıntı çekebilirsin. çünkü tam köşe yeri atıl kalıyor

işte ben de onu düşünüyorum pınar
az yeri var güzel gelsede göze
bunların biraz daha genişçeleri var nlar salona daha uygun sanırım:)
merakla bekliyorum ne tip bişi alcağımızı

lepi sen yine normal oturma grubu al canım o zaman
pınarın dediği gibi sonra sıkıntı çekebilirsin
bizde yataştan bakıcaz köşeyi herhalde
off kitaplık bizede lazım ama küçük bişiy istiorum ikeadan fln kitaplarımın hepsini almıcam kalanınıda köşenin altına koyarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…