-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende siyah gül vardrı ama saçım siyah die pek görülmedi hoş olmuştu
ama eldivenle çiçek fazla olabilir
ama şöyle yap al denersin kuaförde güzel olursa takarsın

bende siyah gül vardrı ama saçım siyah die pek görülmedi hoş olmuştu
ama eldivenle çiçek fazla olabilir
ama şöyle yap al denersin kuaförde güzel olursa takarsın

bana da fazla olur gbi değil de eldivenle uymaz gibi geliyo
neyse ben yine de alıym de son anda keşke alsaydım demem en azından

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm eşyalarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleştiii............ koltuklarım,masam,sandelyelerim,beyaz eşyalarım ...... çok şükür bugünleri de gördüm....çok mutluyum ...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm eşyalarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleştiii............ koltuklarım,masam,sandelyelerim,beyaz eşyalarım ...... çok şükür bugünleri de gördüm....çok mutluyum ...

hyırlı olsun tatlım allah agzınızın tadını bozmasın ii günlerde mutlu ve huzurlu günlerde kullanmayı nasib etsin

cnmmmm
güle güle otur
mutlulukla inşallah :Saruboceq:
çok sevindimolumunekankayizsmile

graceful
iyi günlerde oturun inş, her zaman aynı heyecanla..
ağzınızın tadı hiç bozulmasın :)))

darısı başımızaaa kaydirigubbakcemile2

Ay canım belkide kızların dediği gibi güzel bir sürpriz yapacaktıda onun için mi bu kadar ısrar ediyor dersin. Ya da hani ailesine akrabalarına karşı seninle gurur duymak için mi orada olmanı ısrarla istiyor ki acaba. Umarım herşey düzelmiştir ama çok sevmese bu kadar gelmeni istemezdi sanırım. Üzme çocuğu özlüyor napsın:) Buda ona ders olur inşallah ve azıcık daha anlayışlı olmayı öğrenir. Gerçi bu genel bir sorun erkeklerin genlerinde var bu durum:)
ben geldimbugün nişanlım tez savunmasını verdi
darısı başıma inşallah:))
Amanda maşallah:) Darısı başına inşş:)

deyi verin bakem bunlardan hangisi hoş?
bide bizim salon küçük ona göre köşe daha mı iyi olur bir de ikinci koyduğumun 3+1+1 şeklindesi abesle iştigal mi olur
Kuşş hem oturma hem salon olarak kullanacağız diyorsan modern 3lüler var 2. fotodaki gibi öyle onlarada bir bak tek köşe olunca misaifr falan gelince sohbet etmek biraz zor oluyor gibi geliyor bana. Ama dediğin gibi büyükçe köşe+tekli koltuk da hem şık hem kullanışlı olabilir. Bide yanına puf atarsın hemköşe+tekli+puff mis mis:)
Pınarcım nasılsın?j

Aa hemen bakayım bende.

slm kızlar muhabbet ne ne var ne yok çok uzak kaldım bu aralar
Emcim merhaba düğününden sonra eskisi gibi görüşürüz inş. Bitmiştir bütün hazırlıkların inş.
Aa hayırlı-uğurlu olsun inş. Allah'ım (CC.) mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

canım ben de o sarıdan hiç haz etmedim zati:)
alsam kırlentini değişirim sanırım
yorumun için teşekkürler

cemre nişanlığın üstü benimkine benzio
ben topuz yaptırmıştım ama saçlarım çok uzun değildi
eğer uzunsa at kuruğu yaptır çok güzel oluyor
bence de bu model güzel
slm kızlar muhabbet ne ne var ne yok çok uzak kaldım bu aralar
bizler iyiyiz sen nasılsın em hanımcım

riske atma al derim
ilk gece vs için değilde
gideceğin balayıncan bişi anlamazsın
ona üzülür insan
benimki de denk gelmeye kalksa ilaç almak var aklımda

oh oh darısı başımıza
evinin resimlerinni albüm yap da bizde görelim
artık okullarda kapanıo
güündüzleri de uğrarsın işin olmadığında

günaydın hatunlarrr
bugün çok kasvetli bir hava var
yağmur yağıo
Alah hayırlı yağmurlar versin
seller götürüo heryeri

lepi koltuk takımları eklemişsin alıntıdan görüdm
2. eklediğin model bizde de var ama hiç kullanışlı değil kocamann
ve acayip yer kaplıyo şekli itibariyle aklında olsun yerimseniben

Dün baktım günlük yemek takımlarına perşembe bi abi getirecek model beğenirsem alıcam duruma göre,
annemle de konuştuk cezve takımına baktım 40 YTL falan 3lü set dedik eminönüne gidelim.

tencere takımı almıcak mısın sen
genelde cezvesi çaydanlığı çelik tencere takımının içinde oluyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…