- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.301
bende siyah gül vardrı ama saçım siyah die pek görülmedi hoş olmuştu
ama eldivenle çiçek fazla olabilir
ama şöyle yap al denersin kuaförde güzel olursa takarsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm eşyalarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleştiii............ koltuklarım,masam,sandelyelerim,beyaz eşyalarım ...... çok şükür bugünleri de gördüm....çok mutluyum ...
hyırlı olsun tatlım allah agzınızın tadını bozmasınii günlerde mutlu ve huzurlu günlerde kullanmayı nasib etsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm eşyalarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleştiii............ koltuklarım,masam,sandelyelerim,beyaz eşyalarım ...... çok şükür bugünleri de gördüm....çok mutluyum ...
teşekkürler cemreee ...opuyorumnanaktanallah güle güle kullanmayı nasip etsin canım
hayırlı uğurlu olsun
Ay canım belkide kızların dediği gibi güzel bir sürpriz yapacaktıda onun için mi bu kadar ısrar ediyor dersin. Ya da hani ailesine akrabalarına karşı seninle gurur duymak için mi orada olmanı ısrarla istiyor ki acaba. Umarım herşey düzelmiştir ama çok sevmese bu kadar gelmeni istemezdi sanırım. Üzme çocuğu özlüyor napsın:) Buda ona ders olur inşallah ve azıcık daha anlayışlı olmayı öğrenir. Gerçi bu genel bir sorun erkeklerin genlerinde var bu durum:)şimdi hani haftaya düğün varya ben dedimki haftalar önce cumadan gelemem c.tesi çalışıyorum izin almaya çalışıcam ama alamasam iş çıkışı atlar gelirim dedim sanki ben böle hiç konuşmamışım gibi bana dyoki cumadan gel ne zaman sölicen falan 3-4 günn önce tekrar izah ettim dedim ki bak aşkım ben kafama göre izin alamam işler yoğun bütün şartlarımı zorluucam ama olmadı c.tesi öğlen gelirim dedim hala diyoki ya bilet kalmaz sa falan filan ben yine sabırla dedim ya o kadar firma var nasıl biter falandedim hala ya bilet kalmassa falan diyince bende film koptu bir hafta sabır ettim sonra bu seferde tamam izin alma sorun yaşama falan dedim iş çıkışı gelirsin dedi cuma gecesinden bilet bakarız c.tesi kaçta çıkıcan onu hesap ederiz bilet alırız konu kapandı dedi bende dedim sen benim adıma nasıl karar verirsin ben sana tut ki c.tesi 2 de çıkıyorum derimde 3 de çıkarım 4 de çıkarım o yüzden dur bekleyelim önümüzde bir hafta var diyorum hala trip atıyo film attı avazımın çıkıtığı kadar bapırdım bilet biterse ne yapayım o zaman söle dedim bana diyo sen zaten gelmeyi istemiyosun gelme dedi bende iyi gelmiyorum dedim kapattım bir sürü uyuz msj atmış bu swfer aradım meşgule bastı tekrar aradım ablası çıktı ağlamaya başladım bir yandanda bağırdım ablasıda sakin ol falan dedi beni ablasıyla boşyere yüz göz etti ya annem üzüldü ben hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım boşaldı bütün apt beni dinledi tlf aldım fırlattım sonunda sonra gece msj atmış işte hatalıyım senin bir haftadır gerdim ama bilet kalmaz diye korktum mutlu ol ben seni seviyorum falan demiş anladı ama suçunu bu kadar beni gerdikten sonra ne anlamı vardı yaaa çok sinirlerimbozuk
Amanda maşallah:) Darısı başına inşş:)ben geldimbugün nişanlım tez savunmasını verdi
darısı başıma inşallah:))
Kuşş hem oturma hem salon olarak kullanacağız diyorsan modern 3lüler var 2. fotodaki gibi öyle onlarada bir bak tek köşe olunca misaifr falan gelince sohbet etmek biraz zor oluyor gibi geliyor bana. Ama dediğin gibi büyükçe köşe+tekli koltuk da hem şık hem kullanışlı olabilir. Bide yanına puf atarsın hemköşe+tekli+puff mis mis:)
deyi verin bakem bunlardan hangisi hoş?
bide bizim salon küçük ona göre köşe daha mı iyi olur bir de ikinci koyduğumun 3+1+1 şeklindesi abesle iştigal mi olur
Pınarcım nasılsın?jselam kıslarr
lepicimm köşe çok güzel , benimde küçük odamda aynen buna benzer bi kşöe var ve çok seviyorum ama itiraf etmek gerekirse salonda kullanmak için pek önermem, misafirin geldiğinde oturacak yer bulmakda sıkıntı çekebilirsin. çünkü tam köşe yeri atıl kalıyor
Aa hemen bakayım bende.hu huuu kimsecikler yok mu?
kızlar nişanlığımı görenler(albümde var) bana fikir verebilir mi saç için?
nişanlığım çok sade oldugu icin abartı bi saç istemiyorum
ama cok sade düz bişey de istemiyorum
kafam karıştı biraz
Emcim merhaba düğününden sonra eskisi gibi görüşürüz inş. Bitmiştir bütün hazırlıkların inş.slm kızlar muhabbet ne ne var ne yok çok uzak kaldım bu aralar
Aa hayırlı-uğurlu olsun inş. Allah'ım (CC.) mutlulukla kullanmayı nasip etsin.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm eşyalarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleştiii............ koltuklarım,masam,sandelyelerim,beyaz eşyalarım ...... çok şükür bugünleri de gördüm....çok mutluyum ...
hatasını anlamış, boşuna üzmeyin birbirinizi canım :))
lepi,
köşe takımı çok hoş
2. takım da şık, ama sarı yastıklar bana ilk bakışta daha tuhaf geldi
sarının tonu tüm takımı bozmuş bence..
ben de köşe takımı alıcam odalarımdan birine :))
u
bence de bu model güzelcemre nişanlığın üstü benimkine benzio
ben topuz yaptırmıştım ama saçlarım çok uzun değildi
eğer uzunsa at kuruğu yaptır çok güzel oluyor
bizler iyiyiz sen nasılsın em hanımcımslm kızlar muhabbet ne ne var ne yok çok uzak kaldım bu aralar
ben topuz istiyorum düğünde kızlar. incili bi taç aldım ince bişi. gevşek toplanmış bi topuz istiyorum yakışırsa
kızlar şimdi bugün adet olsun 7 haziran yani. geçen ay ise 11 mayıs da adet oldum. 10 temmuzda düğünüm var. denk gelmesinden korkuyorum.. olup biteceğini bilsem sorun yok. ama olma ihtimaline karşı ilaç alıcam galiba
Kuşş hem oturma hem salon olarak kullanacağız diyorsan modern 3lüler var 2. fotodaki gibi öyle onlarada bir bak tek köşe olunca misaifr falan gelince sohbet etmek biraz zor oluyor gibi geliyor bana. Ama dediğin gibi büyükçe köşe+tekli koltuk da hem şık hem kullanışlı olabilir. Bide yanına puf atarsın hemköşe+tekli+puff mis mis:)
ay ben senin yorumunu yiyim hemi:))
evet köşe dar olunca çoklu oturumlarda sıkıntı yaratır
kesinlikle tekli gerekir yanında
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?