-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydınlarr herkese..noluyo burada bakim öpücükler havada uçuyo..bende istiyom benide öpünn

cute nasıl oldun sen bu arada a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

senin öpücükler de benden gelsinn opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bendende sizee opuyorumnanaktan

saol spitcim daha iiyim devam ediyo fizik tedavi..sende rahatlamışsındır,biras dinlen şöleee sonra düğün hazırlıklarına başlarsın artık..

valla şu an popişimden kıl aldırmama durumları yaşıyorum dermişim:)))))))))ya nasılsın falan diye msk çektim anam baktımcvp gelmedi sonra bidaha çektim alışverişdeymişler oda iyiyim sen nasılsın falan tabi morel sıfır artık hiç bişiyin anlamı yok falan diyo tam konuşurken ben sızmışım çünkü dün hap içmiştim oda uyku yapıyo sabah msj laştık daha tam iyi değil ama işte ara ara konuşuyoruz:)

iyi iyiii azcık süründür öle tam barış kaydirigubbakcemile

zaten bana trip atıyo hafiften ben senş anlamıyorum sen haklısın ben herşeyi mahvediyorum falan filan:)

lepi koltuk takımları eklemişsin alıntıdan görüdm
2. eklediğin model bizde de var ama hiç kullanışlı değil kocamann
ve acayip yer kaplıyo şekli itibariyle aklında olsun yerimseniben

aa hadi ya bu benim için önemli bişi
saol canım önerin için

Dün baktım günlük yemek takımlarına perşembe bi abi getirecek model beğenirsem alıcam duruma göre,
annemle de konuştuk cezve takımına baktım 40 YTL falan 3lü set dedik eminönüne gidelim.

al al sen de başla çeyize:))
nişan resimlerini de gördüm çok güzel olmuşsun maşallah canım

tencere takımı almıcak mısın sen
genelde cezvesi çaydanlığı çelik tencere takımının içinde oluyo ama

benimkinde de yok ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…