-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dün nişaanlım bi şarkı yolladı bu olsun dedi ama ben karar veremiyorum bir türlüüü cantanem die bi şarkı.bide göktan gözbebegim var cok hosuma gidio kararsızım :))) anlayacagınız böle daha gümbür gümbür bişe olsun istiorum.meleklerin sözü var o da listemdeydi tatlım.selami sahin burcu güneş oda güsel ama selami sahini pek sefmiorum bu gidişle adam ne calarsa onda dans etces galiba kaydirigubbakcemile3

biz (allah nasip ederse) böyle o günlerde meşhur olan, gelip geçici popüler şarkılardan istemiyoruz.

eskilerden olsun, zaman geçse de hala keyifle dinlenen, asla unutulmayan şarkılardan olsun istiyorz.

mesela:

Zeki Müren - Biz ayrılamayız şarkısı gibiii :)

Aynı bedende can gibiyiz
Cana can veren kan gibiyiz
Yanıpta bitmez köz gibiyiz
Biz ayrılamayiz...

Eller ayırsa bile
Yollar ayırsa bile
Yillar ayırsa bile
Biz ayrılamayız...

Biz iki çılgın sevgiliyiz
Delicisine sevdalıyız
Öyle büyük ki bu sevgimiz
Biz ayrılamayız...

Eller ayırsa bile
Yollar ayırsa bile
Yillar ayırsa bile
Biz ayrılamayız...

Son düzenleme:
Kızlar şimdi nişanlım aradı. Çok güzel bir haber aldım. Kiracı bugün evi boşaltıyormuş :)))Akşam iş çıkışı gidip bakalım mı ustayı da alıp demiş kayınvalidem

kızlar bişi sorsam size acayip daraldım yaaa
19/06 söz olacak şimdi kahve haricinde çay ve yanında bişiler ikram edelim dioruz biz annemle hakanın annesi ise biz kahvemizi içer kalkarız diomuş ya bu işler nasıl bi fikir verin ya valla çatlıycammm

valla siz hazırlayın koyun yaptık yemedne olmaz falan dersiniz

Canım bizimkinde annem çayın yanına kek börek kurabiye tarzı hamur işleri yapmıştı. Onlar da gelirken çikolatanın yanı sıra baklava getirmişlerdi. Tabaklara tatlıyı da eklemiştik. Nişanlının ailesi nerde oturuyor? Farklı şehirlerde misiniz?

biz sözde kahve içildikten sonra, çay ve ikramlarımızı yaptık, hatta istemede de aynı şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…