- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.621
amanınnnn hepimismi aynıyız yaaaaa
bende her an regl olabilirm hatta gece öle bi karın ağrısıyla uyandım ki tamam oldum dedim ama malesef hala olamamışımmm
kızlar burcunuzu merak ettim yaa
hadi dattik yapak hatigedelikafadulden
amanınnnn 36 günnnnay ben geç oldum bide 36 gün de yuhh dedim bu sefer ne oldu böyle akannehir
ben dengesiz tipik bir terazi burcuyum :))
ne gerekiyosa yapalım sempatiksalakcinni
amanınnnn 36 günnnn
böle uzayıncada hele ki belirtileri olup kendi olmayınca hiç çekilmiyor yaaaa
bende teraziyim cnmmm sırnaşık şey
yapak o zaman:))))))))) bu arda bende tipik aslan burcuyum
bende olsam kurtulsam şu sözden önce yaaaabende oldum ne güzeellll
yapak o zaman:))))))))) bu arda bende tipik aslan burcuyum
evet yaaa zaten sinirliyim bide geç oluncaaa aman Allahım akannehir tam zamanında olayım diye çok dua ettim ki düğüne denk gelmesin diye ama 36 gün oldu :)) sempatiksalakcinni bakalım önümüzdeki aylar ne göstercek :))
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden burçtaşız demekkii :))
ayy ne güsel olmssunuz daha ben olmadım bide onun stresi varrr dündebenmkyle tartıstık sinrmden otrdm agladm valla
olur öle şeyler cnm..
valla bende öyle, gözlerim kapanıyo, hiçbir şey yapmak istemiyorum aynı zamanda bende regl dönemindeyim.. yatsam yatsam yatsammmmm
amanınnnn hepimismi aynıyız yaaaaa
bende her an regl olabilirm hatta gece öle bi karın ağrısıyla uyandım ki tamam oldum dedim ama malesef hala olamamışımmm
kızlar burcunuzu merak ettim yaa
Allah'tan çok istemişin heee demekki istemeseymişin rahat 2 ay olmayakmışsın kaydirigubbakcemile3
senin düğün tarihin ne zmn cnm?
burçtaş:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oluo walla yapcaq bişeyde yok düğüne kadar böle didişip durcas osnrada döner güleriz heralde bu günlerimize
ay ben geç oldum bide 36 gün de yuhh dedim bu sefer ne oldu böyle akannehir
ben dengesiz tipik bir terazi burcuyum :))
amanınnnn 36 günnnn
böle uzayıncada hele ki belirtileri olup kendi olmayınca hiç çekilmiyor yaaaa
bende teraziyim cnmmm sırnaşık şey
kızlar bu arada bende teraziyim alkisalkisalkis
hadi hayırlısı cnm inş. herşey istediğin gibi olur geçen sene o tarihleri hatırlıomsn nasıldı hava bende nişan için tarihe karar vermem lazımda soğuk olmasın diomm buarada 16 ekimde benim d.g.burçtaşımmm25 eylül düğünüm :)) 28 eylül doğum günüm burçtaş :teytey:
haydii bakalımmm kızlar şaka maka biz burda ufak bir grup olduk heee burçtaşlarrr:teytey::teytey:kızlar bu arada bende teraziyim alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?