-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ben neden k-flakes sevemedim
hangisinden yiyosunuz siz banada söleyin bi deniyim
geçen sene çilekliydi galiba ondan almıştım yanılmıyosam
ekşi gibi geldi bana tadı
yiyemedim götürdüğüm köpeğime verdim hatur hutur yedi

saol levreğim benimkaydirigubbakcemile3afiyet olsun
saolasın anacımm biraz çabuk oldu gördüğün ağzıma aldım ve yuttumm kaydirigubbakcemile3

canım bunların altları da hazır var aynı modelden ama farklı bi şekilde de dediğin gibi kullanabilirim kafamçokkarıştı
dediğin gibi eminönüne bakda sonra karar ver orada deli gibi çeşit var yaaa-tatlicadiarzu-

afiyet olsun burçtaşım.. :))

eh sonunda :1hug:
saolasınnn cnmmmopuyorumnanaktan

niiiiii k flakes mii zayıflama amaçlımı takılıosunuz kızlar bende hiç tadına bakmadım onun

yok be ne zayıflaması aksine kilo almaya çalışıyorum ben onu yemeğin üstüne seviyorum yemeyi :))))))))))
levrek ne yedin kız

yok be ne zayıflaması aksine kilo almaya çalışıyorum ben onu yemeğin üstüne seviyorum yemeyi :))))))))))
levrek ne yedin kız

hani dioya günde 2 öğün k flakes zayıflatıo die bende ondan didimm
anacım yarım kase tarhana çor.+fırında sebze+cacık yidimmmmm

ay valla cacık çekti canım offff iskenderde offfffffffffffff soğan salatası offfffffffffff:))))))))))))

kırmızı meyveli sevmediysen cnm çikolatalı veya sade dene :)) :1hug::dance:

ay valla cacık çekti canım offff iskenderde offfffffffffffff soğan salatası offfffffffffff:))))))))))))
sende bnm gibisin :)))
msnde herkese öğlenleri ne yediniz die sorarım
pis boğazlı çilek
gözüm aç aslında bnm sırnaşık şey

kırmızı meyveli sevmediysen cnm çikolatalı veya sade dene :)) :1hug::dance:
çikolatalı nesfit denedim de k-flaks denemedim
onunda tadı aynıdır herhalde
nesfitin sadesini de denedim cnm ama sade sade kuru meyvesiz olmuyo yaa
illaki nesfit fruıts :lepi:

aynen valla çilek görende beni çok iştahlı sanar o an canımmı çekeni sölerim keşkede dediğim gibi yesem:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…