- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.641
hadi hayırlısı cnm inş. herşey istediğin gibi olur geçen sene o tarihleri hatırlıomsn nasıldı hava bende nişan için tarihe karar vermem lazımda soğuk olmasın diomm buarada 16 ekimde benim d.g.burçtaşımmm
çok sağol canım darısı başına :)) amin inş..:Saruboceq: eylül-ekim geçen sene sıcaktı hemde baya biii.. havada güzeldi..İnş. bu senede güzel olurr.. en azından soğuk olmaz ki eylül de, ekim de , kasım da :)) opuyorumnanaktan
bu gidişle güzel olur gibi görünüyor haziran ortasına yaklaştık hala tamamen yaz oldu diyemiyoruz sanki yaz biraz sarkar gibi ne kadar bilimsel olmasada böle düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3
amin hepimiz için hayırlısı burçtaşımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
1- yada 2 arasında kaldım canım bende
selam herkese
speed 3. nün renkleri var mı? mor falan? bu kahvaltı takımı mı günlük yemek takımı mı
hatige:asigim:
selam herkese
speed 3. nün renkleri var mı? mor falan? bu kahvaltı takımı mı günlük yemek takımı mı
hatige:asigim:
1. de güzel ama sadece kırmızı-siyah kullanılsaydı daha güzel olurdu, kahve bozmuş.. ama 2. si çok zarif ve şık hem renkli :))
bende olsam kurtulsam şu sözden önce yaaaa
hımmm ben belkide sende terazisindir die düşünmüştümmm
sipidicim bencede 2. olan çünkü her renk mevcut örneğin altına bi amerikan servis fln kullandığını düşün 1.de ağırlıklı olarak kırmızı fln kullanman gerekir ama diğerine her şey olur benim fuşya mesela günlüğüm ne alırsam uydurmaya çalışıyorum
yok anam aslanım aslan
aslanım benim beeeeee
ben yemeke gidiommmmmm görüşürük kızlarr cokacimcoook
işte geldim burdayım olumunekankayizsmileçilekim nerdesin sen bakim :)) :asigim:
canım cumartesi eminönüne bakıcam daha güzel bulursam oradan alıcam bulamazsam. bunlardan birisini alıcam ama başka rengi var mı bilmiyorum 2 model var internette yerimseniben
Kahve renk uyumlu olmamış bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?