-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok sağol canım darısı başına :)) amin inş..:Saruboceq: eylül-ekim geçen sene sıcaktı hemde baya biii.. havada güzeldi..İnş. bu senede güzel olurr.. en azından soğuk olmaz ki eylül de, ekim de , kasım da :)) opuyorumnanaktan

bu gidişle güzel olur gibi görünüyor haziran ortasına yaklaştık hala tamamen yaz oldu diyemiyoruz sanki yaz biraz sarkar gibi ne kadar bilimsel olmasada böle düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3
amin hepimiz için hayırlısı burçtaşımmmm
:Saruboceq::Saruboceq:

bende öyle düşünüyorum :)) ve öyle oluyo birkaç senedir..:))burçtaşımmmm-tatlicadiarzu-

selam herkese
speed 3. nün renkleri var mı? mor falan? bu kahvaltı takımı mı günlük yemek takımı mı
hatige:asigim:

selam herkese
speed 3. nün renkleri var mı? mor falan? bu kahvaltı takımı mı günlük yemek takımı mı
hatige:asigim:

canım cumartesi eminönüne bakıcam daha güzel bulursam oradan alıcam bulamazsam. bunlardan birisini alıcam ama başka rengi var mı bilmiyorum 2 model var internette yerimseniben

1. de güzel ama sadece kırmızı-siyah kullanılsaydı daha güzel olurdu, kahve bozmuş.. ama 2. si çok zarif ve şık hem renkli :))

Kahve renk uyumlu olmamış bunda

sipidicim bencede 2. olan çünkü her renk mevcut örneğin altına bi amerikan servis fln kullandığını düşün 1.de ağırlıklı olarak kırmızı fln kullanman gerekir ama diğerine her şey olur benim fuşya mesela günlüğüm ne alırsam uydurmaya çalışıyorum

canım bunların altları da hazır var aynı modelden ama farklı bi şekilde de dediğin gibi kullanabilirim kafamçokkarıştı

çilekim nerdesin sen bakim :)) :asigim:
işte geldim burdayım olumunekankayizsmile

canım cumartesi eminönüne bakıcam daha güzel bulursam oradan alıcam bulamazsam. bunlardan birisini alıcam ama başka rengi var mı bilmiyorum 2 model var internette yerimseniben

Kahve renk uyumlu olmamış bunda

speed evet 1. güzel deil
2. de 3. ye göre güzel ve hoş
3. nünde renklerini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…