-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay kuşum gelmiş benim canım benim sevindim kontrol altında olmasına niye tartıştınız bakem

cemre büyür canım bizimde minikti şimdi dana oldu

benimki daha 4 kilo çok küçük ama
ellemeye korkuyorum hırpalanmasın diye
büyüse de mıncıklaya mıncıklaya sevsem :ecrin_bebek:

zuzuuu hoşbulduk, nasılsın son durumlar ne bakalım??
geçen gün ereğlinin kaynanasının yaptıgını bugünde benimki yaptı hee
gittik işte bana set alıcak nişanda takmak için, emre gelemedi yine çalıştığı icin
sora sordu falan işte bilezikleri hangisinden alalım falan diye, ay ne biliym bana da garip geldi çekingenim ben söyleyemem öle bunu al bunu al die, alsın bişey taksın
neyse sonunda seçtik falan, yarısını parayla ödedi yarısnıda karta taksit yaptırdı, bi baktım hooop emrenin kredi kartı çıktı kaydirigubbakcemile3

valla undomiel canım şu an arada yine tartışuyoruz tam anlamıyla düzelmedi hala konuları tartışıyoruz
cemre ay gül gül öldüm inanmıyorum ya gitti emrenin kartı desene:)))))))))))

cemre hoşgeldin canım :)))

valla undomiel canım şu an arada yine tartışuyoruz tam anlamıyla düzelmedi hala konuları tartışıyoruz

zuzu, sen düğün işini ne yaptın? gitcekmisin düğüne.. anlaştınız mı o konuda :))))

Cemre maşallah bugünlerin kıymetini bil ve çok dikkatli bak ona yıkama sakın.

ayy yok yıkamam, dokunmaya korkuyorum ben ölsem yıkayamam zaten onu kaydirigubbakcemile3 veteriner ne derse o, aklım çıkıyo bişey olcak diye, uyurken falan nefesini dinliyorum bi sorun yok di mi diye kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gdmt nabeer?

valla nektarcım bende bilmiyomki :))))))) ya gidicemde hala melihle tartışıp duruyoruz ufaktan ufağa:))))))))) valla bu çocuk bana bi sürprizler yapacak sanırım :))))))))
gidicemde ayakkabı alamadım daha bide sütyen alıcam ama elbisem hazır albümde var canikom

walla cemre'cim seninki de bişey mi? benim nişanda alınan kıyafet ayakkabı vs vs alınanların taksitleri cem'in annesinin kredi kartından alınmış olmasına rağmen kart borcunu cem ödüyor.klava:. alıştım ben artık.. o yüzden bana bişey alırken yok almayın falan demiyorum, nasılsa bizim kesemizden çıkıyor. cem ticaret ile ğraştığı için kendi kartlarından mal alıyor annesininkişnden de alıyor kendi borçlarını öderken annesininkileri deödüyor.. ahh ahh

zuzucumm neden tartıştınız yine? gitmekten vaz mı geçtin canım?

ayy ben de diyorum tamam kadın normalde de cimri değil de, ne bu bol keseden dağıtma böyle kaydirigubbakcemile3
dioki yok kızım çekinme pahalı diye, hangisini beğendiysen söyle onu alalım, beğenmediğin şeyi almanın ne anlamı varki falan diyo bide.
sonra adam dediki 12 taksit mi cekiym kalanını
yok yok diyo uzatma öle 3 olsun yeter
sora farkettim ki emrenin kartıymış kaydirigubbakcemile3

meraba nektarr kaydirigubbakcemile2

Bizimki o yüzden hasta olmuştu canım ondan söyledim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…