-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tamam canem hemen kabul ediyom ya bide offf bu düğün keşke temmuzda olaydı ben solaryuma giderdim beyaz tenle hiç sevmiyom hep ben bronz olurum daha ama ben bu sene sezonu daha açamadımyawwww:))))))

canımm, elbisen çok şık
sana da çok yakışmış
ayakkabı ve çantan da çok uyumlu bence.
Harikasın :lepi:
Farklı bir ayakkabı mı düşünüyorsun altına? bilmiyorumkismile

hoşgeldiniz sirkencubin ve böcük :)))

kara böcük saol canım
undomiel yok canım ben bu elbiseyi düğün için aldım daha siftah yapmadım:)))))))))))
ya kızlar ben sade elbiseleri daha çok seviyorum allı pullu şeyleri çok fazla sevmiyorum

kafam karıştı o zaman :) ama bayıldım gerçekten çok yakışmış sana... bende senin gibiyim şekerim öle pullu mullu abartılı şeyleri pek sevmem.. hatta benim nişanda giydiğim kıyafetiş görmüş müydün sen? ablbümümde var, bak istersen olumunekankayizsmile

bu pazar da benim kayınpederimin çocukluk arkadaşının kızının düğünü var ben de oraya giderken nişanda giydiğim kıyafetimi giyeceğim.. baksanıza kızlar çok renkli olmaz demi?

kara böcük saol canım
undomiel yok canım ben bu elbiseyi düğün için aldım daha siftah yapmadım:)))))))))))
ya kızlar ben sade elbiseleri daha çok seviyorum allı pullu şeyleri çok fazla sevmiyorum

allı pullu rengarenk fırfırlı ben de sevmiyorum yaa renk cümbüşü gibi geliyo
bütün baskılara ragmen kendi nişanımda bile giymicem yani
bide benim saclarım sarıydı 2 ay öncesine kadar, gözümde renkli ee bi de kıyafet renkli olunca palyaço oluyodum tam :gitme:
kınada giyerim belki ama bindallı giydiremezler bana :umursamaz:
onu da pek beğenmiyorum ben ya :/ ben de mi sorun var acaba kaydirigubbakcemile3

bu pazar da benim kayınpederimin çocukluk arkadaşının kızının düğünü var ben de oraya giderken nişanda giydiğim kıyafetimi giyeceğim.. baksanıza kızlar çok renkli olmaz demi?

hayır tatlım cok güsel olur benceee yaz gününe uygun cok sık ve zarif olursn.ayın 23 ümü neydi hatırlayamıyorum benimkinin halasının kızı evlenio bende oraya giderken siyah bi elbise aldım onu giycem

ellbise güzel undomiel canım ama hafif makyaj yap elbise zaten hareketli

öle yapıcam.. hafif bi makyaj ve saçıma fön çekicem ve at kuyruğu yapıcam.. pazar günü kuaför açtırmak mantıksız gelio bana.. bi de benim saçlarım belimde nerdeyse düzleştirici ile fön çekip at kuyruğu yapınca güzel oluyo boshayallersmile

evet söylüyorum kızlar hazır olunnnnnnnnnnnnnnnn
40 tl:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aa ben biliodum.. çok ucuza almıştın.. hatta çantanı da 10TL miydi öle çok ucuza denk getirmiştin

ya bende saçıma bi çıt çıt saç alam diyom bi türlü fırsatım olmadı yaaa düğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…