-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

benim kaynanamda yaprdı da kesin öle bişey, elbisem zaten ucuzdu benim, nişanlık gibi değil basit sıradan bi elbise, kartla 200 nakit alırsanız 150 dedi
o da nakit alalım o zaman dedi, tabi akşam emreden o parayı aldı mı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
ayakkabımı da dün emreyle aldık zaten direk o verdi, aah ahh yeni nesil kaynanalar hep böle yaa
neyse en azından bizim kaynana evi sattı verdi parayı emreye
bişe diyemiyoruz yine, bu kadar da olsun yani
kayınpedere de eşyaları aldırsak ya biz sempatiksalakcinni
o zaman altınları biz seve seve öderiz dert olmaz kaydirigubbakcemile3

zuzum, arkadaşlık teklif ettim sana kaydirigubbakcemile3
kabul etsene elbisene bakıcamm :))))

tamam canem hemen kabul ediyom ya bide offf bu düğün keşke temmuzda olaydı ben solaryuma giderdim beyaz tenle hiç sevmiyom hep ben bronz olurum daha ama ben bu sene sezonu daha açamadımyawwww:))))))

hahahahah çok güldürdün kuzum beni yaaa. senin önünde daha bir sene var tatlım evlenmek için boşver bunları şimdiden düşünme.. ve bir de evliliğinize yakın bişr zamanda al bence mobilyalarını

canım ben zaten solaryuma gittikten sonra bide üstüne ondan sürerim bronz tenin üstüne nivea güzel oluyo ama bembeyaz tenin üzerine sürünce turuncu duruyo

hahahahah çok güldürdün kuzum beni yaaa. senin önünde daha bir sene var tatlım evlenmek için boşver bunları şimdiden düşünme.. ve bir de evliliğinize yakın bişr zamanda al bence mobilyalarını

emre dilekçe yazdı zaten tıp eğitimini almanyada aldığı için burda sadece uzmanlık okuduğu için muhtemelen şark hizmeti zorunluluğu olmicak. ama muaf olamazsa evlenmicez zaten biz o zaman daha 3 seneyi bile bulur. götürmem ben seni öyle şırnağa ağrıya falan ne işin var yaa mahvolursun orda diyo :ecrin_bebek: neyse ben daha yeni 22 oldum zaten 3 deil 6 sene sonra bile evlenebilirim de o kartlaşıyo bi yandan sempatiksalakcinni
eşyayı almaya gerçekten çok var daha
kaynanam beni de çok güldürüyo bazen ama
kötü değil en azından yani ucuz olsun diye bana beğenmedğim bişey aldırıp kendisinin ödemesindense, begendiğimi alıp yarısını emreye ödetmesini tercih ederim tabi
kaydirigubbakcemile3

zuzuuumm bu albümdeki siyah elbiseden mi bahsediosun? izmirdeki düğünde de bunu giy derim. sanırım daha önce de kendi akrabanın düğününde giymiştin.. ama sana acayip güzel yakışmış bu elbise hihoyyyt

aaa bocuk ve sirkencubin ne zaman geldiniz ben görmedim sizi hoşgeldinizz
zuzucum elbise çok güzel gercekten ama sen de çok iyi taşımışsın o da var
yani ben bayılıyorum öyle elbiselere çok şık ve zarif duruyo ama vücuduma hic uymuyo maalesef

kara böcük saol canım
undomiel yok canım ben bu elbiseyi düğün için aldım daha siftah yapmadım:)))))))))))
ya kızlar ben sade elbiseleri daha çok seviyorum allı pullu şeyleri çok fazla sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…