- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.801
walla cemre'cim seninki de bişey mi? benim nişanda alınan kıyafet ayakkabı vs vs alınanların taksitleri cem'in annesinin kredi kartından alınmış olmasına rağmen kart borcunu cem ödüyor.klava:. alıştım ben artık.. o yüzden bana bişey alırken yok almayın falan demiyorum, nasılsa bizim kesemizden çıkıyor. cem ticaret ile ğraştığı için kendi kartlarından mal alıyor annesininkişnden de alıyor kendi borçlarını öderken annesininkileri deödüyor.. ahh ahh
zuzucumm neden tartıştınız yine? gitmekten vaz mı geçtin canım?
zuzum, arkadaşlık teklif ettim sana kaydirigubbakcemile3
kabul etsene elbisene bakıcamm :))))
benim kaynanamda yaprdı da kesin öle bişey, elbisem zaten ucuzdu benim, nişanlık gibi değil basit sıradan bi elbise, kartla 200 nakit alırsanız 150 dedi
o da nakit alalım o zaman dedi, tabi akşam emreden o parayı aldı mı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
ayakkabımı da dün emreyle aldık zaten direk o verdi, aah ahh yeni nesil kaynanalar hep böle yaa
neyse en azından bizim kaynana evi sattı verdi parayı emreye
bişe diyemiyoruz yine, bu kadar da olsun yani
kayınpedere de eşyaları aldırsak ya biz sempatiksalakcinni
o zaman altınları biz seve seve öderiz dert olmaz kaydirigubbakcemile3
tamam canem hemen kabul ediyom ya bide offf bu düğün keşke temmuzda olaydı ben solaryuma giderdim beyaz tenle hiç sevmiyom hep ben bronz olurum daha ama ben bu sene sezonu daha açamadımyawwww:))))))
ben geldimmm :hulya:
hoooşşşgedin bocuk ve sirkencubin a.s.
canım ben zaten solaryuma gittikten sonra bide üstüne ondan sürerim bronz tenin üstüne nivea güzel oluyo ama bembeyaz tenin üzerine sürünce turuncu duruyo
elbise yorumlarını bekliyoruz kızlar
hahahahah çok güldürdün kuzum beni yaaa. senin önünde daha bir sene var tatlım evlenmek için boşver bunları şimdiden düşünme.. ve bir de evliliğinize yakın bişr zamanda al bence mobilyalarını
Hoşbulduk tatlım nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?