- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.261
iyi de ama kına yakılırken giyilirse bence çok güzel oluyor.
Bide bindallının çok modelleri var gider bakarsın belki başka beğenirsin. zemuszemus
kısss hatige bindallısız kına mı olur
bu arada ben bindallı giymiycem önceden istiyodum ama yok istemiyorum artık :)))
speedy evet güzel duruyo ama bilmiyorum ben %99 giymicem sevemedim bir türlüüü :))
Eğer değişik fikirlerden hoşlanıyorsan kınan yakılacağı zaman altına kot üstüne de baskılı bir t-shirt (günün anlamını açıklayan) başına da minicik minyatür bir duvak takabiklirsin.
cnm bitek bindallı yetmiyomu abiye ye ne gerek var ki?
speedy evet güzel duruyo ama bilmiyorum ben %99 giymicem sevemedim bir türlüüü :))
Eğer değişik fikirlerden hoşlanıyorsan kınan yakılacağı zaman altına kot üstüne de baskılı bir t-shirt (günün anlamını açıklayan) başına da minicik minyatür bir duvak takabiklirsin.
hehehe hoş olabilirrr evettt :))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Aaa bindallısız olur mu? Elbette önce dediğin gibi uçuşan bir elbise giyip kına yakılırken bindallı giyebilirsin bence. Ben bindallı konusunu size de danışayım kızlar. Benim babanneme ait bir üç etek; fesi filan var. Gelin olurken giymiş onu. Şimdi antika olarak geçiyor. ama bilirsiniz biraz yıpranmış durumda. Giyersem zarar görür mü diye çekiiniyorum. Yoksa kına malzemelerinin satıldığı yerlerden mi kına kıyafeti alıp giysem?
Çok güzel hint kıyafeti bile olabilir.
sositosositosositososito
mirmirmirmirmirmirmirmir Bİ kız giymişti.
onda gördüm çok beğendim sempatiksalakcinni
kına zamanı gelsin konuşalım bunuuu :)) kaydirigubbakcemile5
evet benim çok hoşuma gitti model çok güzel renkleri de.
em ve eregli güle güle kullanın eşyalarınızı büyüklü küçüklü yine almışsınız bir şeyler.
em ayrıca köşe koltuğum senin eklediğin gibi tek farkı yan tarafında öyle bir şeyler koymak için yeri yok ve ben renkleri koyu renk yaptırıyorum.30 martta evime gelecek kızlar o zaman resim çekeceğim zaten
bu arada limangoda nevresim var :))
şu siteye hep bakıyorum ama hiç alışveriş yapmadım daha.
Genelde Hep beğendiklerim bitiyorr sempatiksalakcinni
bende hep bakarım ama çok beğendiklerim bitiyo :)) markafonide öyle ne ara alıyolar anlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?