-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bende buradayımmmmm ama sohbet yok sanırm.
eee bugün alınan bişeylerde yok demekki.

Neyse yine ben anlatıyım dün nişanlık için ilk provama gittim.
Üstte ilk saten ile ölçü belirledi çok beğendim ama daha işleme drapesi falan yok .

speedy cim, insan heyecanlanarak gidiyor provaya ama öyle bir kumaş parçası görünce aa bu kadarmı diyor:)))).. bende henüğz göremedim gelinliğimi tam olarak.. ama 27 martta son halini görcem inş...
çok güzel heyecanlar bunlar:))

gulsunn şimdi tarihlerimize baktım da balım senin 10 nisan da mı düğün?Aramızda 2 hafta görünüyor ee benim 24 nisan senin de 10 nisan di mi :)

aynen içimde büyük bi heycan ile gittim neyse en azından rengini de gördm. :)
Bu ne dedim ilk bakışta çok ilginç ve komik haftaya bi daha gidcem laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Evet kızlar burası çok sessiz kalmış. Ben haftasonu düdüklü tenceremi aldım tefalden.

speedy nişanlığının modeli nasıl ?

em ve eregli güle güle kullanın eşyalarınızı büyüklü küçüklü yine almışsınız bir şeyler.
em ayrıca köşe koltuğum senin eklediğin gibi tek farkı yan tarafında öyle bir şeyler koymak için yeri yok ve ben renkleri koyu renk yaptırıyorum.30 martta evime gelecek kızlar o zaman resim çekeceğim zaten

speddy tatlım aynı duyguyu ben geçen hafta ilk gelinlik provamda hissettim.Sadece saten düz kırık beyaz bir kumaşı üzerime geçirdiler potluk yapan yerleri iğnelediler vs.ölçü düzeltmesi oldu sadece ama üzerimde hissettikçe bir garip heyecan duymaya başladım.13 mart ta 2. provam var o zaman daha iyi anlarım sanırım modeli :)

wowwwwww diyorum başka da bir şey demiyorum,vallahi bedeniniz inceyse şekerler bu modelleri sakın es geçmeyin çok şık oluyor,peri kızı gibi olacaksın tatlım sende

aynen içimde büyük bi heycan ile gittim neyse en azından rengini de gördm. :)
Bu ne dedim ilk bakışta çok ilginç ve komik haftaya bi daha gidcem laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evt bir dahakine daha net görceksin.. umarım içine siner canım bittiğinde...

gulsunn şimdi tarihlerimize baktım da balım senin 10 nisan da mı düğün?Aramızda 2 hafta görünüyor ee benim 24 nisan senin de 10 nisan di mi :)

adacım günaydın.. evt 10 nisan akşamı düğün ve nikah.. ben balayından dönmüş olcam ve o hafta sonu senin düğün olcak.. karşılarız muhakakk.. gerçi balayın da da girerim ben nete:)))) hahahahha

adacım senin naısl geçti provan??

speddycim çok güzelmiş canım, bende bu renkten kına elbisesi istiyorum ama diktirmek istemiyorum.. bulabilrisem hazır alcam.. ikinci tercih kırmızı:)))

aynen bana da mavi bi saten bide büstiyeri giydirdi onunla beraber olsun diye.
Ama dediğin gibi böyle hareket ettikçe heycanım arttı ne yalan söyleyim çok değişik bişey.
bana da belden inceliğini göstermek için yapıcak. iğneledi falan işte.

wowwwwww diyorum başka da bir şey demiyorum,vallahi bedeniniz inceyse şekerler bu modelleri sakın es geçmeyin çok şık oluyor,peri kızı gibi olacaksın tatlım sende

Belim 36 ince çok kalın değil ama tüm detaylara girdi.
Belimdeki kavis kesinlikle belli olacak.

gulsun canım artık haftaya üst modeli net yapıcak bakalım zamanım dah avar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…