-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speedy abiyen güzelmiş. Benim de kına gecem için abiyelere bakmaya başlamam gerekiyor. Bir de ben çok kararsızım. Sizler kına geceniz için ne giymeyi planlıyorsunuz?

speddycim çok güzelmiş canım, bende bu renkten kına elbisesi istiyorum ama diktirmek istemiyorum.. bulabilrisem hazır alcam.. ikinci tercih kırmızı:)))

Canım Fatihte bu modellde çok güzel modeller var.
Cengizaktürkte bak int falan bu renkte mükemmel şeyler var sempatiksalakcinni

speedy abiyen güzelmiş. Benim de kına gecem için abiyelere bakmaya başlamam gerekiyor. Bir de ben çok kararsızım. Sizler kına geceniz için ne giymeyi planlıyorsunuz?

Teşekkür Ederim canım.
Ben kınada kırmızı yada başka canlı renk istiyorum bide bindallı işte sempatiksalakcinni

speddy çok güzel tatlım bu elbise Ebru Gündeş giymişti görmüştüm hemen çalmıştım bende resmini kardeşimin düğünü için böyle bi renk istiyorum çünküü :)) kaydirigubbakcemile5

speddy çok güzel tatlım bu elbise Ebru Gündeş giymişti görmüştüm hemen çalmıştım bende resmini kardeşimin düğünü için böyle bi renk istiyorum çünküü :)) kaydirigubbakcemile5

AAA hiç görmedim ben onda falan
Var mı resmi hala bakıyım onda nasıl durmuşş eyvahedigeldismile:lepi::lepi::lepi:

bayıldım be sipeydiiii:jeyyar:

Bende Vallahi yaw sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende kına da kırmızı binadallı giycem kına yakılırken.. o yüzden de abiyem kırmızı olsun istemiyorum.. bakarım canım bir ara o siteye:))

bilmem canım yaaa istemiyorum güzel bi elbise giyerim böle efil efill rahat bişi :)) kuzenlerim falan giydi de yok bana göre değil bindallıı benneyaptımki

iyi de ama kına yakılırken giyilirse bence çok güzel oluyor.
Bide bindallının çok modelleri var gider bakarsın belki başka beğenirsin. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…