-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hakılısın cnmguclubacismile
güle güle kullan cimcimem
alıom tatlım abooooooow varyaacayip borca girdim zaten yüklü alınca azcık dinlencez:)
dinlen deryacım dinlen birden olmuyo herbişey.
2. siyahı çok güzel durur biricik :))
sen zaten siyah hastasısın:jeyyar:
kızlaar kadife yatak örtüleri nasıldır acaba, o tarz bişeymi alsamki

hiç sevmem kadife yatak örtüsünü yaa pamuklu olsun yada eklediğim tarzda bişeyyerimseniben

günaydın kızlar

esracım bende kavonozdan 3 tane aldıım. kase aldım: borcam küçük ve gereksiz geldi ama aldım yine de. bi tava aldım anneme ama. benim var öle.

sabah kayınvalidemle gittik kapıda sıraya girdik bi açıldı kadınlar 5 dk içinde yağmaladı sanki sempatiksalakcinni

bi yemek takımı aldım 894 milyon
kahvaltı takımı 220 milyon
örgü battaniyeli nevresim 199 milyon
teflon tencere 285 milton
baya ağır geldi hepsi birden

Bim deki saklama kavanozlarını ben normal bi züccaciye mağazasından almıştım ama fiyatlar yakındı bimdekine :)) tabi ben birkaç boyutunu aldım bu boyut ne kadar bilmem

kızlar herkes güle güle kullansın aldıklarını

aslında almıcaktım borcam falan kadınlar kapışıo ya psikolojik olarak aldım kıtlık var sanki sırnaşık şey

Günlük kullanmak için aldığım yemek takımı.. pasta setim fazladan olduğu halde onuda ayıramadım takımdan aldım..

:))

büyük salata kaseside var 1 tane :))

Son düzenleme:
emcim valkla bende takım halinde aldım borcamları
gizemcim koltuk takımı güselmiş bende açık renk istiorum ama kokruorum
hatige güle güle kullan cnm

gizem çok hoş koltuklar.
hatige yemek takımların çok tatlı ben onu da bimden aldıydımmm

kızlar kilimden koltuk düşünüodum ama şimdi yataşta bi takım var aklımı çelio. bi de yatak odası telesette beğendim. pahalıya gelicek ama böle

hatige bayıldım canım takımına yaa... bende çiçekli rengarenk şeyleri çok severim.... güle güle kullan canım..

gülsün ve em

çok sağolsun kızlarrr Porland dan aldım Bayrampaşa Akvaryum AVM 'den.. Orda şubesi var Porlandın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…