-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet gülsun ya pahalıya gelicek bana ama güzel takım bi sorucam bakalım kaç diyecek

pınarcım aman dikkat edin insan böle zamanlarda gergin olur

sorma valla heyecanı
ama o kadar çok kavga ediyoruzki nişanlımla size anlatamam
ikimizde çok gerginiz
yok kombi onaylanmadı yok temizlik yapılmadı bilmemne
giriştik gene az önce

aman canım sıkın dişinizi bu evrede çok tartışıldığını,insanların tahammül sınırının düştüğünü herkes söylüyor.Duymamazlığa gel bazı şeyleri,erkekler pek idare edemiyor zaten biz bayanlar sadece süreç sıkıntısı yaşandığını bilip ona göre davranmalıyız.Sonra ki mutluluğumuzu yatırım şekerim kaydirigubbakcemile3

off ada off
zaten bu ilişkide idare eden taraf o , sağolsun çok anlayışlı
bende bi o kadar sinirliyim
ama artık ondada sabır kalmadı

pes ettim kızlarr((((
nereyi açsam hata veriyor... yada büyük yüklüyor.. off uğraşamam artık...

Son düzenleme:
off ada off
zaten bu ilişkide idare eden taraf o , sağolsun çok anlayışlı
bende bi o kadar sinirliyim
ama artık ondada sabır kalmadı

hımmmm o zaman biraz farklı tabi durum ee balım madem biliyorsun sen de kendini biraz daha olumlu ol emi,üzme kız çocuğu bak şanslısın erkeklerin çoğu böyle değildir.Atlat şu 22 günü o nasıl olsa yine idare eder şekercik

gulsunn ben resimleri göremiyorum...:

adacım otelin adı ma biche dimi..??

anammmm ben de resim falan göremedim kızzz
evet canım joy ma biche hotel

ada canım otellerin resmi açılmıo ama güzele benzioyor canım kaliteli bi yer gibi

tatlım bilemedim ben de işte nasıldır merak ediyorum

ooooo Balayı yerleri bile belli oluyor.

evet güzelim darısı sizlere inşallah.aminnnnn

adacım..Kemer-Göynük diyo ve 5 yıldızlı olduğu yazıyo benim baktığım yerlerde.. bide bi alıntı yapayım "Antalyadaki en kaliteli oteller arasında bulunan Joy Ma Biche Hotel misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.." :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…