-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende hep netten bakıyodum böyle kafam allak bullak oluyodu..ama masko ya gidince fikrim tamamen değişti farklı oluyo düşünceler.. orasıda çok büyük belki kafa karışır dersiniz ama 2 hafta pazar günleri gezdik bitirdik.. kağıt kalem aldık fikir aldık yazdık falann oluştu kafamızda..biryerle anlaşıcaz gibi eve gelip ücretsiz keşif ve mimarlık hizmeti veriyolarmış mobilyalar tam uysun diye çizim yapacaklarmışş bakalım.. :))

Son düzenleme:
em canım ben yataşta gördüm bu koltuk modelini .. gayet güzel duruyor... ama ben başka aldım:))))

gülsun ben de gördüm gerçeğini çok hoş kumaşı falan. çok da ağır duruyor..berjeri bi tane ama olursa ben 2 berjer isterim. fiyatına bakmak lazım çok olmasın. çünkü kilim de beğendiğim koltuk 2200 falan o uygun. yatak odası da pahalı. önceden hesaplıodum 8-9 bin civarı tutucaktı. ben böle pahalı beğenirsem yandık

lepi kız bu eyüp sabri tuncerin hediyeleri ne peki neler aldın sen. bi de tc kimlik numarası istedi.
parası nasıl verio kartla mı kapıda mı

kızlar çeyizlerinizi güle güle kullanın yine bir sürü şey eklemişsiniz bir son sayfa bir geçmiş sayfalara gigip geliyorum :)

em cim biz fiyatını sormuştuk, 3 ün üzeriydi.. aslında şimdilik 1 berjer alırsın, daha sonra diğerini alırsın.. nasıl olsa yataş sürekli var canım:))

canım ne heyecan vardır şimdi,darısı tüm gelinlerin başına inşallah :) Benim de 1 ay 2 hafta 5 gün kaldı ben de bile bu kadar varsa heyecan seni tahmin edebiliyorum.

sorma valla heyecanı
ama o kadar çok kavga ediyoruzki nişanlımla size anlatamam
ikimizde çok gerginiz
yok kombi onaylanmadı yok temizlik yapılmadı bilmemne
giriştik gene az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…