-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar sizi görünce inanılmaz özeniyorum hepsi birbirinden güzel odalar-mutfaklar falan
Allah hepinizi mutlu mesut etsin Borç içinde olanları bir an evvel kurtarsın bende öyle evlenicem
Şimdiden sıkıntı yapıyorum malesef üzülüyorum da.

aynen IKEA bana da yakın değil Vallahi gider bi sana bide bana alırsım
sağol cnm düşünmen yeterli opuyorumnanaktan
amin speedycim allah sanada nasip etsin

bizim çok borcumuz var allah sizi borçsuz evlendirsin inşallah .
allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

amin inş cnm,banada şimdiden sıkıntı basıyor

Aminnnnnnnn canım..kaydirigubbakcemile3 Allah senide çok mutlu etsin..burdaki herkesi çok mutlu etsin.. Sıkıntı yapılıyo be canım malesef bana gel sen kuruyorum kafamda falan filan..fazla yoktu bende ama son 6 ay kalınca hepten telaş ve sıkıntı yaptım.. :)) ama birşekilde yoluna giriyo herşey.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.. :Saruboceq::Saruboceq:

amin speedycim allah sanada nasip etsin

bizim çok borcumuz var allah sizi borçsuz evlendirsin inşallah .

amin canım İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar pzrtsi öğleden sora tatil bana
kadınlar günü sebebiyle tatil edildi bayanssulusmile
:roflol:
akşam yemeğe rahat rahat süslenirim artık

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar :)) mesai biter hatice eve gider :)) akşama görüşürüzzz öpüyorum.. akşam giderken bide kuaför yapayım kaş-bıyık malum heheheh :))

kızlarr abim geldii .... uzun dönem askerdeydi ve çokk şükür bitti salı güünü gelicek diye bekliyoduk süpriz yaptı bugün geldii..ALLAH ım tüm askerlerimize hayırlısıyla tez vakitte teskerelerini almalarını nasip etsinn

Son düzenleyen: Moderatör:

ay benim kaç ayım kaldı bilmiyorum bile hee
senin gibi de olabilirim olmayabilirim de
ama bilemiyince ağırdan alıom ben hehe-tatlicadiarzu-

lepi cim bu mail geçenlerde bana da gelmişti ama çoğu arkadaşım inanmadı nedense (

bana da bi garip geldi ama yaziyim deidm

çok iyi oldu valla akşama nasıl hazırlancam die dert ediyodum

şansl nolcak

hayırlı olsun Allah bütün askerşerimizi ve de asker olacakları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…