- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.641
Sipadi evet fiyatıda uygun hem,yakın olsada alsam keşke,gerçi şuan gidip alamam yatıyorum
sağol cnm düşünmen yeterli opuyorumnanaktan
aynen IKEA bana da yakın değil Vallahi gider bi sana bide bana alırsım
allah hepimizin yardımcısı olsun cnmamin speedycim allah sanada nasip etsin
bizim çok borcumuz var allah sizi borçsuz evlendirsin inşallah .
kızlar sizi görünce inanılmaz özeniyorum hepsi birbirinden güzel odalar-mutfaklar falan
Allah hepinizi mutlu mesut etsin Borç içinde olanları bir an evvel kurtarsın bende öyle evlenicem
Şimdiden sıkıntı yapıyorum malesef üzülüyorum da.
kızlar sizi görünce inanılmaz özeniyorum hepsi birbirinden güzel odalar-mutfaklar falan
Allah hepinizi mutlu mesut etsin Borç içinde olanları bir an evvel kurtarsın bende öyle evlenicem
Şimdiden sıkıntı yapıyorum malesef üzülüyorum da.
amin speedycim allah sanada nasip etsin
amin speedycim allah sanada nasip etsin
Aminnnnnnnn canım..kaydirigubbakcemile3 Allah senide çok mutlu etsin..burdaki herkesi çok mutlu etsin.. Sıkıntı yapılıyo be canım malesef bana gel sen kuruyorum kafamda falan filan..fazla yoktu bende ama son 6 ay kalınca hepten telaş ve sıkıntı yaptım.. :)) ama birşekilde yoluna giriyo herşey.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.. :Saruboceq::Saruboceq:
yok hatige yaa.. biz bitmiş sıfır daire aldık, maalesef seçme şansımız yoktu(
kızlar pzrtsi öğleden sora tatil bana
kadınlar günü sebebiyle tatil edildi bayanssulusmile
:roflol:
akşam yemeğe rahat rahat süslenirim artık
hadi canım şaka mısın beeee nasıl tatil
ohh nisancım sefan olsunnnnnnkaydirigubbakcemile
yok çok ciddiyim
tatilmiş
akşamına da yemek düzenlendi kadınlara
Aminnnnnnnn canım..kaydirigubbakcemile3 Allah senide çok mutlu etsin..burdaki herkesi çok mutlu etsin.. Sıkıntı yapılıyo be canım malesef bana gel sen kuruyorum kafamda falan filan..fazla yoktu bende ama son 6 ay kalınca hepten telaş ve sıkıntı yaptım.. :)) ama birşekilde yoluna giriyo herşey.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.. :Saruboceq::Saruboceq:
lepi cim bu mail geçenlerde bana da gelmişti ama çoğu arkadaşım inanmadı nedense(
çok iyi oldu valla akşama nasıl hazırlancam die dert ediyodum
kızlarr abim geldii .... uzun dönem askerdeydi ve öokk şükür bitti salı güünü geşicek diye bekliyoduk süpriz yaptı bugün geldii..ALLAH ım tüm askerlerimize hayırlısıyla tez vakitte teskerelerini almalarını nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?