-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatige baktım sağol canım

pınarpin süpermiş canım vallahi ama kafam karıştı ben şimdi netten kendi sitelerinden online rezarvasyona girdim anacım euro fiyatı ile 1300 euro gibi bir şey çıktı ortaya

teşekkür ederim pınarcım.. bende hep beyaz istedim ama mağazalrı gezerken gördüğüm beyazların kumaşını inceledimde.. vazgeçtim..

sağol emcim.. .. sende inşallah beğendiğini alırsın...

ne demek canım benimm :))
bu arada ben almadım ki carrefourdan bardak.. ama olsun onlarıda güle güle kullan :)) opuyorumnanaktan

aa yanlışmı hatırlıyorum.. geçenlerde kırmızı desenli sen ekledin diye hatırlıyorum ama.. demekki yanlış hatırlıyorum.. pardon::kedi:

adacım bence bütün turlardan fiyat al.. ve direk otelide ara... uygun olana karar verirsin canım.. bazen otel daha uygun fiyat veriyor gerçekten de..

güle güle kullan gülsun

pınar benim beğendiğim köşe ama bu rek olmucak daha koyusu

çok güzelmiş tatlım ya , ama çok koyu renk alırsan aynı havayı vermeyebilir , onuda düşün
bu hali çok güzel gerçekten.

tatlım direkt rixosun antalyadaki otelini ara ordan daha iyi fiyat veriyolar
rixosun birde 444 lü nosu var hep şişirme fiyat verdiler bana

kızlar sakın tercih etmeyin kuzenim misafir odasını beyaz aldı, ilk günden eşi kahve dökmüş, beyazın üzerinde kahverengi lekeyi düşünü artık...

diğer kuzenin halısıda krem rengiydi, yiğeni kahve dökmüş, ay silincede çıkmıyo, siliyosun kahvenin telveleri çıkıveriyo, yıkanmadan çıkmadı yani hemde 1 ay bile olmamıştı evleneli...

işte benim de en büyük korkum bu açık renkte leke olayı yoksa benim de köşe koltuğum em in eklediği gibi beyaz-krem tonlarındaydı ama ben istemedim o yüzden kahve-sütlü kahve-koyu kahve tonlarıyla bir renk cümbüşü yaptım :)

pınarcım mağazada sütlü kahvesi vardı o da güzeldi. ama tabi beyaz daha gösterişli

nisancım fiyat açısından ve büyüklük açısından en uygunu bu pufu da var

aa iyiki hatırlattın bende puf bakıcam h.sonu .
salona doğtaş innovia takım almıştım ya , biraz boşluk kaldı oraya puf koyayım diyodum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…