-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

teşekkür ederim zeynebim.aslında çatal bıçak takımıma öle çok çok bayıldım diyemem. ama hoşuma gitti.sarı kaplamalı istiyordum jumbonunkilerde 3 milyardan başlıyo sarı kaplamalılar. solingende köklü bir marka. o yüzden bunu aldım.
teşekkürler lepicim. benim hep içimdeydi. sarı deseneli bi yemek takımı ve sarı kaplamalı çatal bıçak takımı istiyordum . eğer öle alamasaydım biliyorum kendimi içimde kalırdı:bbo:
sıkıntı çıkmaz inş. çünkü evde de bu markanın sarı kaplamalısını kullanıyoruz kaç senedir. hala iyiler yerimseniben
bu arada böle peşpeşe alıntı yapmayı senin msjından sonra öğrendim saolopuyorumnanaktan
eyelinerı almışsın. nasıl memnun kaldın mı?

biricik kaşığın üst kısmını kesmişim nası gördünlülülülülülü
şaka bi yana saol cnm. ilk sen geldin aklıma. sonunda bende bişi alabildim çeyizimea.s

bu arada yataşın ekledğin nevresim takımını çok beğendim fiyatıda uygunmuş ama
senin çok nevresim takımın olmadı mı tatlım.
başka ihtiyaçlarını alsan daha mantıklı olur bence.
blender alcan mesela yada ütün yoksa ütü.
seni kendime yakın gördüğüm için söledim kızmazsın biliyorumsositososito

iyilik canım nolsun senden ne va ne yok
düğün yeri arıosun sanırım

graceee
kız hiç demiosun hee
ee hazırlıklar ne alemde nezmana düşünüosunuz
alıomusun eksiklerini
beyaz eşya fallan gelinlik
kız yaza az kaldı haberin var dimiD:

sormaaaaaaaaaaaaaaaaaa elim ayağım birbirne karıştıı gelinlik işiniii hallettim gibi inşallah beğendimmm modeli giydim vs.. eşyalrın bir kısmı hazır şükür.. diğerlerini de alcağız yakında... şimdi mekan araştırmasındayızzz.. bir de nikah+eğlence ya da düğün arasında karar veremedik...

bak ona ben bişi diyemem nikah diyorum şimdilik ama gün gelince naparım bilmiyorum
ya sen niye hiç yazmıosun
gelinliğin nası bşi diktircen mi
kaça mal olcak
hangi ayda everioz seni
anlat kız ben bilem helecan yaptım

vallaa lepimmm haziran ya da temmuz kısmetse işte gelinliğim resmini çekerim provada çok beğendim çok içime sindi... üstü drape ,tek omuz yeni modellerden 2010 bele oturyor çok az işlemesi var çok sevmiyorum çünkü full işli gelinlikleri eteği kabarık değişik bir model malesef nette hiç görmemeiştim giydim ve işte bu dedim... işte mekan peşindeyiz bakalım bir netleşşseee diğer işler kolay her gün ayrı bir telaaşşş bu kdr bekledimm bir anda oluyor sen bir de o heyecanı bana sorrrr .... ne yapacağımı şaşırdım..:teytey:

ay ne güzel ya
böle daha iyi olmuş grace canım ya
bak çok fazla gün saymican
haziran temmuz ne ki 3 4 ay var sadece
o da geçer gider
düşünsene şuanki takviminden 1 yıl atcan bi anda

grace im inşallah canım hayırlısı
flamenko hoşgeldin canım

kızlar ya ben çıkıyorum
sonra görüşürz
grace canım aldıklarını biara paylaş burda emi
süpürge ne aldın mesela ya da alcan
hepiciğini yaz
bana da fikir olsun emi
öptüm hepiciğinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…