- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.701
tşkle ykyy hb sende hoşgeldin yenisin sanırım nişanlı mısın?
hatige ben çalışıyorum her c.tesi 1 e kadar falan şimndide eski muhasebeciyi bekliyorum taa 2008 defterlerini yazdıracak ona ait bi yıl ya o yüzden
bilmem o defter ne zaman biter adamında eli ağırdı biraz :roflol:
ykyy temmuzda nişan demek hayırlı olsun cnm şimdiden :))
Allah razı olsun canımm teşşekür ederimm... Sen nişanlısın sanırım hatige demia.s.
evet tatlım haziranda nişanlandım bende :)):hulya:
iştemisin canım şuan
günaydın kızlar... ay her cumartesi işe gelmiyorum bazen geliyorum..bugün 12 ye kadar geldim işim vardı :)) nasıslınızzz??
oo maşallah bir yıl olacak Mevlam tamamına erdirsin canım.. bende bir yıl nişanlı kalacağım şartlardan dolayı. Düğün ne zaman canım bellimi?
evet canım işteyim malesef
bende bazen çalışıyorum geçen hafta gelmedim, aslında bişeyde yaptığım yok boşuna getirtiyolar sinir oluyorum
benimde daha bir sene var yaklaşık, daha doğrusu önümüzü göremiyoruz, sözlüm asker olduğu için...
benimde daha bir sene var yaklaşık, daha doğrusu önümüzü göremiyoruz, sözlüm asker olduğu için...
Allah razı olsun tatlım..opuyorumnanaktan nişanlı kalmak güzel yaa :)) Ailelere kalsa bu zamanlar evlenecektik ama istemedik biz hemen kaydirigubbakcemile3 düğün belli canım 25 Eylül de olacak inş..:Saruboceq: şimdi başladı bizde koşturma telaşı işteee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Rabbim kolaylığınızı versin.. güzel telaşeler yahuuu.. açıkcası çeyiz yoktu bende okul bitti işe girdim, işe girdiğimin ikinci senesi bi baktımm başımda biri var ee artık iş ciddiye gidiyor çeyiz almaya başladım eksikliklerim şimdiden hazır etmeye gayret gösteriyorum malum ilerde daha büyük koşuşturmalar olacak.. güzell yahuu kaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsun cnmhoşbulduk çilek. henüz nişanlı değilim, nişanlı adayıyım bu yazın temmuz ayında inşallah..
ayy geçen sene bende geliyodum öle 12-1 e kadar falan..:)) bu sene kursa gidiyorum diye sallıyorum biraz.. :)) cumartesi pek işim olmuyo bende iş olduğu zaman geliyorumm kaydirigubbakcemile2 evleneyim hiç gelmicem inş..:Saruboceq:
sende desene ordasın bugün o eli ağır adam yüzünden kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnm
evde mi düşünüyosun nişanı yoksa salonda mı?
canımm bizim aile ve onların ailesi kalabalık bizimde ev küçük malesef o yüzden ufak bi düğün salonu var evimize yakın annemler orda olur düşüncesindeler ama kesin birşey yok tabi. ama şahsen evimiz biraz büyük olsaydı evimde yapmayı çok isterdim.. olsun Allah hayırlısını versin..
Sen nişanlımısın canım
günaydın güzel gelin adayları :) Bugün nasılsınız bakimmmm,iyi olun aman.
eregli perdeler hayırlı olsun kuşum
ykyy sen de hoşgeldin fıstık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?