-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy geçen sene bende geliyodum öle 12-1 e kadar falan..:)) bu sene kursa gidiyorum diye sallıyorum biraz.. :)) cumartesi pek işim olmuyo bende iş olduğu zaman geliyorumm kaydirigubbakcemile2 evleneyim hiç gelmicem inş..:Saruboceq:
sende desene ordasın bugün o eli ağır adam yüzünden kaydirigubbakcemile3

iştemisin canım şuan

evet canım işteyim malesef

günaydın kızlar... ay her cumartesi işe gelmiyorum bazen geliyorum..bugün 12 ye kadar geldim işim vardı :)) nasıslınızzz??

bende bazen çalışıyorum geçen hafta gelmedim, aslında bişeyde yaptığım yok boşuna getirtiyolar sinir oluyorum

oo maşallah bir yıl olacak Mevlam tamamına erdirsin canım.. bende bir yıl nişanlı kalacağım şartlardan dolayı. Düğün ne zaman canım bellimi?

Allah razı olsun tatlım..opuyorumnanaktan nişanlı kalmak güzel yaa :)) Ailelere kalsa bu zamanlar evlenecektik ama istemedik biz hemen kaydirigubbakcemile3 düğün belli canım 25 Eylül de olacak inş..:Saruboceq: şimdi başladı bizde koşturma telaşı işteee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benimde daha bir sene var yaklaşık, daha doğrusu önümüzü göremiyoruz, sözlüm asker olduğu için...

olsun canım Allah c.c hayırlısı ile nasip etsinde.

Bizde nişanlanacağız ve askere gidecek yol bekleyeceğim yani. Allah sabır versin zor iş gibi gözüküyorr

Rabbim kolaylığınızı versin.. güzel telaşeler yahuuu.. açıkcası çeyiz yoktu bende okul bitti işe girdim, işe girdiğimin ikinci senesi bi baktımm başımda biri var ee artık iş ciddiye gidiyor çeyiz almaya başladım eksikliklerim şimdiden hazır etmeye gayret gösteriyorum malum ilerde daha büyük koşuşturmalar olacak.. güzell yahuu kaydirigubbakcemile2

Güzel çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık..Al al bitmiyo o ayrı hehehe kaydirigubbakcemile3sende başla tabi artık ki ilerde çok sıkışmaaaa tatlım..:)) evet büyük koşturmalar olcak onun için ufaktan başlamanda fayda var..kaydirigubbakcemile5 ama yorucu ve koşturmaca olsada güzel telaşlarr..bende büyük koşturmalara girmeye başladım artık..:Saruboceq:

hoşbulduk çilek. henüz nişanlı değilim, nişanlı adayıyım bu yazın temmuz ayında inşallah..
hayırlısı olsun cnm
evde mi düşünüyosun nişanı yoksa salonda mı?

kız bnmde işim olmuyo c.tesileri gelip boş boş oturuyorum işte gıcıklığına arıyolar doktordan randevu aldırıyo sözde işte kontrol ediyo ne fena insanlar var ya sinir oluyorum hepsine :)
gelir birazdan herhalde öğleden sonra çıkarım umarım görümceme gidecem daha -tatlicadiarzu-

günaydın güzel gelin adayları :) Bugün nasılsınız bakimmmm,iyi olun aman.

eregli perdeler hayırlı olsun kuşum
ykyy
sen de hoşgeldin fıstık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…