-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aminn canım
evt tatlı telaş diyolarda bazen bırakıp kaçasım geliyoo

ben çıkıyorum kızlar iyi tatillerr opuyorumnanaktan

şekerlerim ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları,gidip nişanlımın evine onun kıyafetlerini ütülemeliyim.Paşa bey bize gelecek kızkardeşimin kayınvalidesi falan akşama bize yemeğe geliyor,annem nişanlımı da çağırdı.Ama bizim ki akşam 17:00 ye kadar mesaide o yüzden yetişebilmesi için benim gidip onun giyeceklerini hazırlamam gerekiyor.Yoksa iki ayağı bir pabuca girer ve geç kalır.Hem uzunca bir süredir onlara da gitmedim kayınvalide neden gelmiyor Ada diyormuş,bu vesileyle aradan çıksın onlara da gitmiş olurum yani :) he hee hee he kötü müyüm neyim :) neyse işte hepinizi kocaman öper ve Ada kız kaçar

ada kendine dikkat et canım. düşünceli seni. çok şanslı nişanlın. hadi iyi vakit geçir inşallah. kolay gelsin hem de

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ,lepimm,çileğim,magiclowemmm,biricik, ve aklımaaa gerlmiyor diğerleri kaydirigubbakcemile3heyecandannn 25 haziran nikah tarihim,,,,düğünnn günüm belllii olduuuuuuuuuuuuuuu:kedi:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ,lepimm,çileğim,magiclowemmm,biricik, ve aklımaaa gerlmiyor diğerleri kaydirigubbakcemile3heyecandannn 25 haziran nikah tarihim,,,,düğünnn günüm belllii olduuuuuuuuuuuuuuu:kedi:

gözün aydın canımm, hayırlısı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…