-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatige bende sulu sulu öptüm nan :roflol:
adacım albüm oluştururken diyo zaten herkese açık mı olsun yada sadece arkadaşlarım görsün die bi seçenek var cnm

Kızlarrr bugün eminönüne gidicem tavsiye ettiğiniz bi yer var mı mutfak eşyası ıvır zıvır tencere tava çatal bıçak satan bi yer biliyomusunuz ??? Başka bişey için gidiyorum ama gitmişken görünce alabilirim çok vaktim yok çalıştığım için maleseff fırsaları değerlendirmem gerekiyor bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

Ada albüm yok yaw yapmadın sanırsam neysem olunca bakarım.
Diğer kızlar merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ece kız sen inegölde bana mobilya fikri veren bacım diil misin?j

aynen ereğli o benim ben oyum :lepi:

naptınız geldiniz mi inegöle aldınız mı mobilyaları

kürkçühanda paşabahçenin yeri var orda güzel ürünler var

A kuş Sobe sobeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan Kuş ben geldim oraya gezdim döndüm falan sonra nişanlımla bi daha gidecektik nasip olmadı bizde gene başka bi şehirden aldık sizin oranın saloninin koltuk takımını
Sen napiyosun bakalım?j

ayy çok sevindim gelmiş olmanıza keşke ben gelmişken sizi ağırlayabilseydim en azından bi yemek yedirebilseydim

mobilyalarını güle güle kullan iyi bi firmadan almışsın :lepi:

bende nişan için koşturmaya çalışıyom
nişanlık salon bohça ıvır zıvır uğraşıp duruyom işte

amannnn ya en fazla 90 kb.lık resim ekleyebiliyoruz ufff benim elimdekiler de hep daha büyük anca 4 tane ekleyebildim.Diğerlerini küçültmem gerekecek,kızlar özel albüm olmuş mu doğru yapmış mıyım?

Ada tatlı kuşum yeyim şeniiiiiiiiiiiii cokacimcoook Şapkana bayıldım şirine:) Albüm olmuş olmuşşş hatta süepr. Bişiy olmuyor tek tek eklersen 90kb geçebeilrsin.

evt canım nişan yapıcaz ama ayy bilmiyorum ya bu ara herşeyi kafaya takıyorum sonum iyi olur inşş

adacımm albüm olmuş
sende çok tatlı bi hatunsun yaa maşallahh

amannnn şımarırım ben şimdi söylemeyin öyle şeyler yüzümün kızardığını hissettim,ekliyorum yenileri :)

Hiç sorma ece bide bu düğün nişan vesayresi için tatlı telaş derler pehhhhhhhh neresi tatlıysa patlıycam sıkıntıdan aynen. :roflol: Genel bi durum olsa gerek hepimizin sonu hayırlısıyla güzel olacak inş. (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…